Τι λέει το νοσοκομείο Χανίων για την έκρηξη στα μαγειρεία του

Τι λέει το νοσοκομείο Χανίων για την έκρηξη στα μαγειρεία του

Σε υπερθέρμανση των αντιστάσεων ενός εκ των τριών ηλεκτρικών φούρνων του νοσοκομείου Χανίων οφείλεται η ζημιά που προκλήθηκε, το απόγευμα της Τρίτης, σε φούρνο των μαγειρείων του, όπως ανακοίνωσε σήμερα ο Αναπληρωτής Διοικητής του Νοσοκομείου Γιώργος Ζουρίδης.

Η ανακοίνωση εκδόθηκε με αφορμή αναφορές σε μερίδα του τοπικού τύπου που έκαναν λόγο για έκρηξη στα μαγειρεία του Νοσοκομείου, όπως σημειώνει το ΑΜΠΕ.

Στην ανακοίνωση του ο αναπληρωτής διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων αναφέρει:

 

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας, με αφορμή δημοσιεύματα τοπικών μέσων ενημέρωσης που κάνουν λόγο για "έκρηξη στα μαγειρεία του Γενικού Νοσοκομείου Χανίων", θα θέλαμε να επισημάνουμε τα εξής:

 

Στις 31 Ιουλίου 2019 στις 16:00 το απόγευμα στον έναν από τους τρεις ηλεκτρικούς φούρνους των μαγειρείων του νοσοκομείου σημειώθηκε υπερθέρμανση των αντιστάσεων.

 

Η υπερθέρμανση αυτή οδήγησε (προφανώς λόγω αστοχίας υλικού) στην θραύση του εσωτερικού κρυστάλλου της πόρτας του φούρνου.

 

Τα θραύσματα του κρυστάλλου έπεσαν μέσα στα ταψιά, με αποτέλεσμα την καταστροφή του φαγητού, ενώ παράλληλα από την υπερθέρμανση καταστράφηκαν οι αντιστάσεις και ο φούρνος τέθηκε εκτός λειτουργίας.

 

Το προσωπικό των μαγειρείων αντέδρασε άμεσα και φρόντισε ώστε να ετοιμάσει εκ νέου το γεύμα των ασθενών».

 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, ο ηλεκτρικός φούρνος που καταστράφηκε (μαζί με δύο ακόμα φούρνους των μαγειρείων) είχε αγοραστεί πριν από έξι μήνες από το Γενικό Νοσοκομείο Χανίων.

Πηγή: Newsbeast.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα