Λαμία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον μαϊμού υπάλληλο της ΔΕΗ που έκλεψε 110.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Λαμία: Συνεχίζονται οι έρευνες για τον μαϊμού υπάλληλο της ΔΕΗ που έκλεψε 110.000 ευρώ από ηλικιωμένη

Συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της αστυνομίας για τον απατεώνα που επισκέφθηκε το απόγευμα της Παρασκευής μια ηλικιωμένη γυναίκα σε ένα χωριό της Λαμίας και της συστήθηκε ως υπάλληλος της Δ.Ε.Η., που τάχα θα επιδιόρθωνε βλάβη στον πίνακα ηλεκτροδότησης.

 

Ο άγνωστος, που φορούσε καπέλο τύπου τζόκεϊ καλύπτοντας κάποια χαρακτηριστικά του, προσποιήθηκε ότι επιδιόρθωνε τον πίνακα και της συνέστησε να βάλει όλα τα χρήματά της σε ένα σεντόνι και να τα βγάλει από το σπίτι για να μην καούν αν ξεσπούσε πυρκαγιά. Εκείνη δεν το πολυσκέφτηκε και έβαλε τα χρήματα σε εξωτερικό μέρος του σπιτιού, αλλά ο άγνωστος της ζήτησε 100 ευρώ ως αμοιβή για την εργασία, την παρακολούθησε και είδε από πού τα πήρε.

 

Μόλις η ηλικιωμένη μπήκε στο σπίτι, ο «μαϊμού» υπάλληλος της Δ.Ε.Η. «βούτηξε» το σεντόνι που είχε μέσα έναν πραγματικό θησαυρό από μετρητά ύψους 110.000 ευρώ (!) και τράπηκε σε φυγή! Η ηλικιωμένη ειδοποίησε την Αστυνομία και ξεκίνησαν αμέσως αναζητήσεις, αλλά ο... πλούσιος πια απατεώνας είχε εξαφανιστεί.

Πηγή: protothema.gr

Σχετικά TAGS:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΘΡΑ ΑΠΟ Κοινωνία

Σχετικά TAGS:
Nikol K.
Σχολιάστε το άρθρο: