Περιστέρι: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας - Η ΕΛ.ΑΣ έχει το πρόσωπο του δράστη

Περιστέρι: Ταυτοποιήθηκε το θύμα της εν ψυχρώ δολοφονίας - Η ΕΛ.ΑΣ έχει το πρόσωπο του δράστη

Ένας 25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής είναι το θύμα της άγριας δολοφονίας στο Περιστέρι, σύμφωνα με τις πληροφορίες που δόθηκαν πριν από λίγο στη δημοσιότητα.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν οι διωκτικές αρχές στη διάθεσή τους, ο δράστης της δολοφονίας δεν είναι το άτομο που καθόταν μαζί με το θύμα, αλλά ένας άγνωστος άνδρας. Περίμενε να φύγει ο φίλος του θύματος και κατόπιν πυροβόλησε το θύμα και άρχισε να χτυπά με το κοντάκι του όπλου τον 25χρονο.

Ο δράστης μπήκε στην καφετέρια και πυροβόλησε στο κεφάλι το θύμα. Πριν φύγει, κατάφερε απανωτά χτυπήματα με το κοντάκι του όπλου στο αιμόφυρτο θύμα του. Ακολούθως, έφυγε από την καφετέρια, που ανήκει στον γνωστό ηθοποιό, Μάνο Παπαγιάννη, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες τον περίμεναν έξω συνεργοί του. Η αστυνομία εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα ως προς το κίνητρο της δολοφονίας.

Το θύμα, ζούσε στη χώρα μας τα τελευταία οκτώ χρόνια και δεν είχε απασχολήσει τις Αρχές. Από την ανάλυση του βίντεο που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί, φαίνεται ότι ο άνθρωπος με τον καθόταν πριν μαζί του, φεύγει από την καφετέρια. Ένας άλλος άνδρας με άλλα ρούχα εισβάλλει μέσα στην καφετέρια και αρχίζει να πυροβολεί απ' έξω.

Ο δράστης, κοντά στην ταυτοποίηση του οποίου είναι οι Αρχές δεν έκανε καμία προσπάθεια να κρύψει τα χαρακτηριστικά του. Αρχικά πυροβόλησε το θύμα στην πλάτη και στην συνέχεια στο κεφάλι. Η μανία του ήταν τόσο μεγάλη που αφού είχε πυροβολήσει το θύμα άρχισε να τον χτυπάει με την λαβή του όπλου βρίζοντάς τον. Την ώρα που εκτυλίσσονταν όλα αυτά μπροστά στα έντρομα μάτια των θαμώνων ο ψυχρός εκτελεστής τους είπε «μην φοβάστε...».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα