Εξελίξεις στη δολοφονία στο Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα - Ανατροπή με τον δράστη

Εξελίξεις στη δολοφονία στο Περιστέρι: 25χρονος Τούρκος το θύμα - Ανατροπή με τον δράστη

Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση της άγριας δολοφονίας άνδρα σε καφετέρια στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Περιστέρι το βράδυ της Τετάρτης. 

Οι αρχές προχώρησαν στην ταυτοποίηση του θύματος που είναι ένας  25χρονος Τούρκος κουρδικής καταγωγής, ενώ ανατροπή υπάρχει στο θέμα της ταυτότητας του δράστη.

Έτσι, ενώ αρχικά υπήρχε η εκτίμηση ότι ο δολοφόνος του 25χρονου είναι ο άνδρας που καθόταν μαζί του στην καφετέρια, τελικά από την ανάλυση του υλικού των καμερών προέκυψε ότι ο δράστης είναι άλλος. 

Τα τελευταία στοιχεία δείχνουν πως ο άνθρωπος που πάτησε τη σκανδάλη δεν ήταν ο φίλος του θύματος όπως αρχικά θεωρήθηκε. Δεν τον σκότωσε αυτός που του έλεγε, "ήρεμα, ήρεμα". 

Στις κάμερες έχουν καταγραφεί δύο άτομα. Ο ένας είναι ο φίλος του. Ο δεύτερος είναι ο δράστης ο οποίος σηκώνεται, έρχεται πίσω από το θύμα και τον πυροβολεί.

Λίγο νωρίτερα, το θύμα και ο φίλος του κουβέντιαζαν στο τραπέζι της καφετέριας που ανήκει σε ζευγάρι γνωστών ηθοποιών. Οι αστυνομικοί έχουν περισυλλέξει τέσσερις κάλυκες. Αναμένουν την νεκροψία-νεκροτομή και περιμένουν τα αποτελέσματα των δειγματολογικών εργαστηρίων από την εξερεύνηση της γεμιστήρας που άφησε πίσω το ο δράστης.

Πλέον η Αστυνομία ψάχνει να δει εάν η υπόθεση έχει να κάνει με τις διαφορές από εγκληματική δραστηριότητα. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα