Συγκλονιστικό περιστατικό στη Λαμία. Πάτησαν 42χρονο με αυτοκίνητο για να τον σκοτώσουν

Συγκλονιστικό περιστατικό στη Λαμία. Πάτησαν 42χρονο με αυτοκίνητο για να τον σκοτώσουν

Στο νοσοκομείο Λαμίας νοσηλεύεται ένας 42χρονος Ρομά, ο οποίος χτυπήθηκε την περασμένη νύχτα από αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν δύο άτομα που αποπειράθηκαν να τον σκοτώσουν.

Όπως μετέδωσε το lamiareport.gr, περίπου στις 3:00 τα ξημερώματα της Πέμπτης, οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν για πεσμένο άτομο στον δρόμο και επεισόδιο μεταξύ Ρομά.

Στο σημείο έφτασαν περιπολικά της Άμεσης Δράσης που εντόπισαν άσχημα χτυπημένο στον δρόμο έναν 42χρονο Ρομά. Ο 42χρονος είχε τραύματα στο αριστερό του πόδι και χρειάστηκε να μεταφερθεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Λαμίας, όπου και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Όπως προέκυψε από την προανάκριση, ο 42χρονος είχε πέσει θύμα επίθεσης από άλλους Ρομά που προσπάθησαν με αυτοκίνητο να τον πατήσουν για να τον σκοτώσουν.

Από τους αστυνομικούς εντοπίστηκε και συνελήφθη ένας 58χρονος Ρομά που φέρεται να ήταν ο συνοδηγός του οχήματος, ενώ αναζητείται ο 19χρονος που καταγράφεται ως οδηγός του.

Από τους Αστυνομικούς κατασχέθηκε και το ανωτέρω όχημα, ενώ οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 19χρονου συνεχίζονται.

(lamiareport.gr)

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα