Αμίλητος στον ανακριτή ο 27χρονος δολοφόνος της βιολόγου. Τον πρόδωσε η χλωρίνη

Αμίλητος στον ανακριτή ο 27χρονος δολοφόνος της βιολόγου. Τον πρόδωσε η χλωρίνη

 Στον ανακριτή ο 27χρονος που κατηγορείται για τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton. Δεν είπε κουβέντα κατά τη μεταγωγή για την απολογία του. Εντός της ημέρας αναμένεται η πρώτη δήλωση από τον πατέρα του. Θα ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια της άτυχης 60χρονης.

Με τα χέρια πισθάγκωνα δεμένα με χειροπέδες, αμίλητος και ανέκφραστος εμφανίστηκε περίπου στις 10:30 το πρωί της Παρασκευής (19.07.2019) στο δικαστικό Μέγαρο Χανίων ο 27χρονος που έχει ομολογήσει τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου, Suzanne Eaton.

«Έχεις μετανιώσει» τον ρώτησαν μετ’ επιτάσεως οι δημοσιογράφοι που τον περίμεναν. Αλλά εκείνος δεν μίλησε. Δεν άρθρωσε κουβέντα. Η έκφρασή του «παγωμένη».

Ο 27χρονος είχε οδηγηθεί στον ανακριτή και την περασμένη Τετάρτη αλλά επειδή παραιτήθηκε ο συνήγορός του, του δόθηκε 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί. Το δικαστήριο του όρισε νέο συνήγορο.

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, πέρα από τη δήλωση του συνηγόρου του, αναμένεται και η πρώτη δήλωση από πλευράς της οικογένειάς του. Ο πατέρας του 27χρονου, ιερέας, αναμένεται να ζητήσει συγγνώμη από την οικογένεια της Suzanne Eaton, το νήμα της ζωής έκοψε ο 27χρονος.
Τον «πρόδωσε» η χλωρίνη και το αίμα της Suzanne Eaton

Την ώρα που πληθαίνουν οι καταγγελίες πως ο 27χρονος είχε επιτεθεί και σε άλλες γυναίκες στο παρελθόν και πως είχε συλληφθεί πριν από σχεδόν έναν χρόνο για εμπρησμό, έρχονται στο φως και νέα στοιχεία για το πως οι αρχές κατέληξαν πως αυτός είναι ο άνθρωπος που σκότωσε τη Suzanne Eaton.

Τον 27χρονο πρόδωσαν οι κινήσεις του αμέσως μετά το έγκλημα και κυρίως το… αυτοκίνητό του. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το δελτίο του Alpha, όταν ο Παρασκάκης προσήχθη ως ύποπτος στην ασφάλεια Χανίων, το μόνο στοιχείο που είχαν στα χέρια τους οι αρχές ήταν οι εικόνες με το αυτοκίνητό του να περνά από το σημείο όπου δολοφονήθηκε η Suzanne Eaton.

Αρχικά εκείνος αρνήθηκε τα πάντα αλλά όταν οι αστυνομικοί εξέτασαν το αυτοκίνητό του, βεβαιώθηκαν ότι είχαν στα χέρια τους τον δράστη της άγριας δολοφονίας της Αμερικανίδας βιολόγου.

Το αυτοκίνητο του 27χρονου ήταν, εξωτερικά, βρώμικο αλλά το πορτ μπαγκάζ του (σ.σ. όπου έβαλε την άτυχη Suzanne Eaton αφού τη χτύπησε για να τη μεταφέρει στη σπηλιά) ήταν… πεντακάθαρο, πρόσφατα πλυμένο και είχε έντονη τη μυρωδιά της χλωρίνης.

Από τις έρευνες προκύπτει επίσης ότι μετά τη δολοφονία της Suzanne Eaton, πήγε τα ματωμένα ρούχα του σε σπίτι συγγενικού του προσώπου και τα έπλυνε! Όμως στο παπούτσι του, όπως προέκυψε από τους ελέγχους στα εγκληματολογικά εργαστήρια στην Αθήνα, υπήρχε ακόμη αίμα της άτυχης 60χρονης.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα