Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση με τον λάθος νεκρό

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η υπόθεση με τον λάθος νεκρό

Διαστάσεις θρίλερ παίρνει η αποκάλυψη της εφημερίδας «Πατρίς» για το περιστατικό με την κηδεία ενός ηλικιωμένου προχθές το απόγευμα, η εξόδιος ακολουθία του οποίου έγινε σε… δύο φάσεις.

Συγγενείς του εκλιπόντος  ανέφεραν ότι έγινε ένα μακάβριο λάθος και άγνωστο πώς στο φέρετρο υπήρχε ένας άγνωστος άνδρας και όχι ο συγγενής τους.

Από την πλευρά του ο ιερέας της εκκλησίας, επέμενε ότι κανένα λάθος δεν έγινε, ενώ την ίδια άποψη υποστηρίζει και το γραφείο τελετών που ανέλαβε την κηδεία.

Στενό συγγενικό πρόσωπο του ανθρώπου που έφυγε από τη ζωή από καρκίνο σε τηλεφωνική επικοινωνία με την εφημερίδα  είπε ότι λάθος άνθρωπος μεταφέρθηκε από το νοσοκομείο στην εκκλησία και το λάθος διαπιστώθηκε λίγα λεπτά μετά που ξεκίνησε η νεκρώσιμος ακολουθία.

«Ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν ο δικός μας άνθρωπος στο φέρετρο» αναφέρει χαρακτηριστικά και προσθέτει: «Η κηδεία είχε προγραμματιστεί στις 6 το απόγευμα της Πέμπτης.

Η σορός ήρθε στην εκκλησία γύρω στις 17.10. Λίγα λεπτά χρειάστηκαν για να καταλάβουμε ότι είχε γίνει αυτό το μακάβριο λάθος. Επικράτησε αναστάτωση.

Ο αδερφός του εκλιπόντος ήταν μάλιστα αυτός που αντιλήφθηκε πρώτος το λάθος. Η λειτουργία όπως ήταν φυσικό διεκόπη και μάλιστα ο ίδιος άνθρωπος πήγε με τους ανθρώπους του γραφείου τελετών στο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε το λάθος.

Η κηδεία τελικώς ξεκίνησε εκ νέου με μία καθυστέρηση δεκαπέντε λεπτών».

Ο ιερέας από την πλευρά του υποστήριξε γι ακόμα μια φορά ότι δεν έγινε κάποιο λάθος.

«Αυτό που εγώ ξέρω είναι ότι στο φέρετρο ήταν ο συγγενής των ανθρώπων που λένε ότι έγινε λάθος. Αυτό που είδα εγώ ήταν ο ίδιος άνθρωπος και την πρώτη και τη δεύτερη φορά που το φέρετρο ήρθε στην εκκλησία. Απλώς ήταν πρησμένος και δεν αναγνωρίστηκε από τους συγγενείς του.

Αυτό είδα, αυτό μπορώ να πω» είπε ο εφημέριος της εκκλησίας, δυτικά του Ηρακλείου.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα