Λαμία: Πατέρας και ανήλικος γιος έκαναν μαζί διάρρηξη

Λαμία: Πατέρας και ανήλικος γιος έκαναν μαζί διάρρηξη

Με βοηθό τον ανήλικο γιο του διέρρηξε μέρα - μεσημέρι ένα διαμέρισμα κοντά στο κέντρο της Λαμίας ένας 35χρονος Ρομά! 

Οι δυο τους σκαρφάλωσαν στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου, παραβίασαν τη μπαλκονόπρτα και άρπαξαν από μέσα 350 ευρώ. Όμως, τους είδε η ιδιοκτήτρια και σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.. 

Η περιοχή ζώστηκε από άνδρες της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., της Άμεσης Δράσης και της Ασφαλείας, που δεν άργησαν να εντοπίσουν τον πατέρα ενώ προσπαθούσε να διαφύγει μέσα από τον ακάλυπτο χώρο μιας πολυκατοικίας δίπλα σε αυτήν που έκανε την διάρρηξη, ενώ ο γιος του εντοπίστηκε κοντά στον Σιδηροδρομικό Σταθμό του Λιανοκλαδίου. 

 

Και οι δυο συνελήφθησαν και στην κατοχή τους βρέθηκε μέρος από τα κλεμμένα χρήματα. Πατέρας και γιος, που έχουν απασχολήσει και παλιότερα για κλοπές, παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας.

 

Τρίκαλα: Σύλληψη άντρα για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών χαπιών

 

Με επέμβαση των αστυνομικών της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνελήφθη στα Τρίκαλα ένας 36χρονος Έλληνας, ο οποίος έκλεψε μέρα- μεσημέρι το ποδήλατο ενός 33χρονου, ενώ νωρίτερα ξάφρισε και το κινητό μιας 55χρονης! Και τα δυο βρέθηκαν και αποδόθηκαν στους δικαιούχους,ενώ στην κατοχή του δράστη κατασχέθηκαν και δέκα ναρκωτικά χάπια χωρίς ιατρική συνταγή. Ο 36χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Τρικάλων που του άσκησε δίωξη για κλοπές και κατοχή ναρκωτικών.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα