Καλαμάτα: Λόγχες και ρόπαλα στην κατοχή χούλιγκαν

Καλαμάτα: Λόγχες και ρόπαλα στην κατοχή χούλιγκαν

Ένα ολόκληρο οπλοστάσιο που περιλάμβανε ακόμη και λόγχες  και χασίς ανακάλυψαν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας, της Δίωξης Ναρκωτικών και της Ο.Π.Κ.Ε. σε έρευνα που έκαναν στα γραφεία συνδέσμου φιλάθλων και στο σπίτι ενός εκ των μελών του την Καλαμάτα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί μαζί με άλλους πέντε χούλιγκαν!

Η επιχείρηση των αστυνομικών εκτυλίχθηκε αιφνιδιαστικά το βράδυ της Πέμπτης και κατά την διάρκεια της συνελήφθησαν έξι Έλληνες ηλικίας 25 ως 37 χρόνων και ένας 31χρονος αλλοδαπός. Στα γραφεία και στο σπίτι του 37χρονου βρέθηκαν συνολικά 37 αυτοσχέδια ξύλινα ρόπαλα, τρεις αυτοσχέδιες μεταλλικές λόγχες και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 97 γραμμαρίων.

Τα ευρήματα κατασχέθηκαν και σε βάρος των επτά συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νομοθεσιών για τα ναρκωτικά, τα όπλα και τον αθλητισμό με την οποία παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Καλαμάτας, ενώ η Ασφάλεια διενεργεί έρευνα για να εξακριβώσει αν είχαν εμπλακεί σε βίαια επεισόδια μέσα ή έξω από αθλητικούς χώρους.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα