Τροχαίο στη Λάρισα: Δύο χρόνια μετά τον αδελφό της έφυγε η 19χρονη Ελένη

Τροχαίο στη Λάρισα: Δύο χρόνια μετά τον αδελφό της έφυγε η 19χρονη Ελένη

Στη θλίψη έχουν βυθιστεί δύο οικογένειες στη Λάρισα από τον τραγικό θάνατο 19χρονης και 28χρονου μετά από σφοδρή σύγκρουση. Η 19χρονη Έλενα έχασε την ζωή της σήμερα τα ξημερώματα όταν το αυτοκίνητο που επέβαινε εξετράπη της πορείας της και χτύπησε σε κολόνα φωτισμού έξω από Γερακάρι στη Λάρισα, οδηγώντας στο θάνατο την νεαρή κοπέλα και έναν 28χρονο επίσης Λαρισαίο. Σώος από το αυτοκίνητο που μετατράπηκε σε άμορφη μάζα σιδερικών βγήκε ο τρίτος της παρέας ένα 23χρονος Λαρισαίος.

Το τραγικό είναι ότι ακριβώς δύο χρόνια πριν η 19χρονη είχε χάσει τον αδελφό σε τροχαίο στον Τύρναβο. Στην τελευταία της ανάρτηση στο facebook πριν το μοιραίο τροχαίο σήμερα τα ξημερώματα, έγραψε για το χαμό του αγαπημένου της αδελφού που δεν μπορούσε να ξεχάσει.

«Ίσως είναι οι αναμνήσεις.. Ίσως είναι το ότι δεν ζήσαμε μαζί όσα θα θέλαμε.. Ο πόνος πια είναι ένα μέρος της καθημερινότητας μας. Δύο χρόνια μετά σου λέει ο κόσμος.. Και εσύ τι να πεις;; ότι ακόμα τον φέρνεις στο μυαλό σου;; ότι βάζεις ένα πιάτο φαγητό παραπάνω από συνήθεια;; ότι λες σιγά και επειδή έπαθα αυτό;; θα πάω και θα του μιλήσω και θα μ πει τι να κάνω.. Μα τα μάρμαρα δεν μιλάνε αγάπη μου.. Η ψυχή σου κάνει βόλτες πάνω μαζί με τα άστρα αυτή την όμορφη βραδιά και ίσως έχεις μαγευτεί τόσο πολύ που ξεχνάς να έρθεις να δώσεις το παρόν.. Μια αγκαλιά.. Ένα γαργάλημα ακόμα.. Ένα “αφού είσαι ηλίθια”.. Όπως παλιά όπως τότε που όλα ήταν καλά και ρόδινα.. Όπως τότε που η μόνη έννοια μας ήταν το πως θα τσακωθούμε πάλι.. Θα μας πεις το μυστικό της ευτυχίας ποτέ;; θα έρθεις για μια αγκαλιά που τόσο πολύ έχουμε όλοι μας ανάγκη;; έστω σε αυτή την άυλη μορφή που απόκτησες τώρα.. Εμείς προσευχές κάνουμε κάθε βράδυ για σένα.. Γι’ αυτό λοιπόν αυτή την όμορφη βραδιά προσευχήσου κι εσύ λίγο για μας και για όλους που τόσο το έχουν ανάγκη.. Είσαι το κάτι άλλο.. Γι’ αυτό μένεις στις καρδιές μας..», είχε γράψει η άτυχη κοπέλα.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα