Νύχτα έντασης με μολότοφ και πάλι στα Εξάρχεια

Νύχτα έντασης με μολότοφ και πάλι στα Εξάρχεια

Δεν έλειψε η ένταση από τα Εξάρχεια ούτε τη χθεσινή νύχτα, που ο χρόνος μετρούσε αντίστροφα για τις βουλευτικές εκλογές.

Τα ξημερώματα της Κυριακής, λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, άγνωστοι εξαπέλυσαν ξανά επίθεση με βόμβες μολότοφ εναντίον εναντίον της διμοιρίας των ΜΑΤ που βρίσκεται στη Χαριλάου Τρικούπη, έξω από τα γραφεία του ΠΑΣΟΚ.

 

Από την επίθεση δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί, ενώ η αστυνομία δεν προχώρησε σε προσαγωγές ή συλλήψεις για το συμβάν.

 

Υπενθυμίζεται ότι το Σάββατο ο Σταύρος Μπαλάσκας, αντιπρόεδρος της ΠΟΑΣΥ, δήλωσε για το θέμα των Εξαρχείων στον ΘΕΜΑ 104,6 fm και στη Ματίνα Ηρειώτου: «Όταν δοθεί πολιτική εντολή στην αστυνομία για να ''καθαρίσουμε'' τα Εξάρχεια και ιδιαίτερα από τα εγκληματικά στοιχεία διότι έχει αποδειχθεί πλέον ότι η τρομοκρατία με τους ποινικούς και τους ψευδοαναρχικούς- ψευδοϊδεολόγους έχουν μία ώσμωση και όλοι μαζί αυτοί δρουν εκ του παραλλήλου, τότε θα πάθουμε όλοι την πλάκα μας. Θα βγάλουμε τόσα ναρκωτικά, τόσα όπλα, τόσες παράνομες πράξεις και τόσους παράνομους ανθρώπους που ενδεχομένως να κρύβονται εκεί μέσα που πάρα πολύς κόσμος θα τρίβει τα μάτια του. Είναι ένα ''ξεβρώμισμα'' μίας ιδιαίτερης περιοχής, η οποία είναι στο κέντρο των Αθηνών και δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Θα έπρεπε να είναι τουριστικός προορισμός και όχι αυτό το χάλι που έχει τώρα», σημείωσε.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα