Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα με την Athens Voice και την ανάρτηση: Ακυρώνει συνέντευξη

Έξαλλη η Έλενα Ακρίτα με την Athens Voice και την ανάρτηση: Ακυρώνει συνέντευξη

Ο κακός χαμός! Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί αυτό που συμβαίνει τις τελευταίες ώρες με την Athens voice. Αφορμή στάθηκε μια αδιανόητη ανάρτηση που φέρεται να έχει γίνει από τους διαχειριστές της σελίδας, για την οποία μέχρι στιγμής δεν υπάρχει καμία διάψευση.

Αφορούσε στην τραγική υπόθεση με την γυναίκα που χθες, Σάββατο 29.06.2019, έχασε με εφιαλτικό τρόπο την ζωή της στο Νοσοκομείο Νίκαιας, πέφτοντας από τον πρώτο όροφο.

Οι πληροφορίες ανέφεραν πως εργαζόταν σαν αποκλειστική χωρίς να έχει τα απαραίτητα έγγραφα και φέρεται να έπεσε από τον πρώτο όροφο του νοσοκομείου, στην προσπάθειά της να αποφύγει έλεγχο.

Η αδιανόητη αυτή υπόθεση, με την γυναίκα που όπως όλα δείχνουν έχασε την ζωή της για λίγα ευρώ, ήρθε στο προσκήνιο και σήμερα με μια ανάρτηση που διακινείται στα social media και φέρεται να έκανε η Athens voice.

Τα σχόλια στα social media είναι αμέτρητα και φυσικά η συντριπτική πλειοψηφία των χρηστών καταδικάζουν την συγκεκριμένη ανάρτηση.

Στον… χορό μάλιστα μπήκε και η Έλενα Ακρίτα, η οποία ενημερώνει μέσω Facebook πως ακυρώνει προγραμματισμένη συνέντευξη στην Athens voice με αφορμή την κυκλοφορία του νέου της βιβλίου.

Συγκεκριμένα αναφέρει: «Μου ζήτησαν συνέντευξη για το βιβλίο μου ‘Τα τάπερ της Αλίκης’ κι αρχικά είχα δεχτεί. Εννοείται ότι την ακυρώνω. Πάρε με μαζί σου, Γιώργη #προσοχήγλιστράεικάτω #ζουνανάμεσαμας #trashrules #σουβρωμάεικαισένακάτι;».

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα