Στο φως η απολογία του δολοφόνου του Γραικού. Τι υποστήριξε

Τα όσα υποστήριξε στις αρχές, ο 46χρονος έμπορος κρέατος που κατηγορείται για την δολοφονία του κτηνοτρόφου Δημήτρη Γραικού από τη Θεσσαλονίκη, αποκαλύπτει η κυριακάτικη  Real News. Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο καθ ομολογίαν δράστης, ισχυριστηκε πως μετά την λογομαχία που είχε με το θύμα, πιάστηκαν στα χέρια, ο κτηνοτρόφος έπεσε το έδαφος και έχασε τη ζωή του.

«Δεν έπρεπε να τον είχα χτυπήσει. Έχω μετανιώσει. Για αυτό άλλωστε άλλαξα και εγκατάσταση. Δεν μπορούσα άλλο να αισθάνομαι ότι έχω θάψει τον Δημήτρη εκεί».

Ο επιχειρηματίας, ισχυρίστηκε πώς δεν είχε οικονομικές διαφορές με το θύμα

«Δεν είχα καμία απολύτως διαφορά με το Γραικό. Δεν υπήρχε ποτέ στο μυαλό μου, ούτε υποψία σκέψης να τον σκοτώσω. Δεν είχα λόγο. Ακόμη κι όταν μου επιτέθηκε , λέγοντας ότι τον ξεγέλασα στη συναλλαγή, γιατί ο ίδιος περίμενε περισσότερα χρήματα, νευρίασα αλλά δεν σκέφτηκα να του κάνω κακό».

Ο 46χρονος υποστήριξε πώς προσπάθησε να συνεφέρει τον κτηνοτρόφο. Μάλιστα όσο ο Γραικός ήταν αναίσθητος μέσα στο γραφείο, ένας οδηγός φορτηγού, έφτασε στην επιχείρηση του εμπόρου, για να ξεφορτώσει μπάζα.

«Βγήκα έξω προσπάθησα να είμαι ψύχραιμος, έλεγα μέσα μου ότι δεν πεθαίνει ο άνθρωπος τόσο εύκολα. Κατάφερα να διώξω το συντομότερο τον οδηγό και μπήκα πάλι στο γραφείο, έπεσα πάνω του και προσπάθησα απεγνωσμένα να τον επαναφέρω. Κάποια στιγμή πείστηκα πως δεν υπήρχε πλέον ίχνος ζωής»

Ο 46χρονος υποστήριξε πως δεν είχε συνεργούς στο έγκλημα και ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια του θύματος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα