Τροχαίο Αταλάντη: Κηδεύονται την Παρασκευή τα δύο νεαρά αδέρφια

Τροχαίο Αταλάντη:  Κηδεύονται την Παρασκευή τα δύο νεαρά αδέρφια

Την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στις 17:00, φίλοι και συγγενείς θα πουν το τελευταίο αντίο στον 21χρονο και τη 16χρονη που έχασαν τη ζωή τους μετά από τροχαίο στην Αταλάντη.

Ο θείος των παιδιών και νονός της Σόνιας, σε δηλώσεις του σε τηλεοπτική εκπομπή είπε πως «δεν πάμε για κηδεία ,αλλά για γάμο, γιατί αυτό αξίζει στα παιδία αυτά. Είχαν μπροστά τους όλη τους τη ζωή και ξαφνικά έσβησαν όλα».

Συνεχίζοντας τις δηλώσεις ο άτυχος θείος τόνισε ότι «ήταν άνιση η μάχη που έδινε. Πάλευε το κακόμοιρο μέχρι τελευταία στιγμή να σωθεί. Είναι δύσκολο αυτό το πράγμα. Τι να πούμε σε αυτούς τους γονείς; Κάνε κουράγιο; Τι σκοπός να υπάρχει για αυτούς τους γονείς; Οι γονείς αντλούσαν δύναμη από ένα πράγμα. Είχαν μία μικρή ελπίδα ότι θα ζούσε το κοριτσάκι».

Τα δύο αδέρφια από την Αθήνα είχαν επισκεφτεί το Καλαπόδι Λοκρίδας για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος. Ο Γιώργος ζήτησε από το παππού του να του δώσει το αυτοκίνητο, ώστε να πάνε για μπάνιο με την αδερφή του. Λίγο πριν φτάσουν στην Αταλάντη για άγνωστους ακόμα λόγους, ο 21χρονος έχασε τον έλεγχο του οχήματος και προσέκρουσε βίαια, στις μπάρες του δρόμου, ενώ ο θάνατός του ήταν ακαριαίος.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα