Έγκλημα στο Γουδή: Έσερνε τη νεκρή μητέρας της για 150 μέτρα στο δρόμο. Βίντεο - ντοκουμέντο

Σοκαριστικό είναι το βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας στο οποίο φαίνεται η 68χρονη γυναίκα, η οποία ομολόγησε ότι σκότωσε την μητέρα τη, να σέρνει το πτώμα της.

Το βίντεο προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open και σε έχουν καταγραφεί οι κινήσει της καρέ – καρέ.

Σύμφωνα με το Open ήταν μέρα ακόμα και συγκεκριμένα 16:52 το απόγευμα, όταν περαστικοί αντίκρισαν την 68χρονη να σέρνει με δυσκολία στην οδό Παπαδιαμαντοπούλου την κουβέρτα στην οποία είχε τυλίξει το άψυχο κορμί της άτυχης 92χρονης.

Οι διερχόμενοι την παρακολουθούσαν με απορία να αφήνει αυτό που έσερνε στη Σινώπης, δίχως να τους πηγαίνει το μυαλό στο περιεχόμενο.

Στη συνέχεια το video καταγράφει την καθ΄ομολογίαν μητροκτόνο να επιστρέφει και να πλησιάζει έναν άνδρα ο οποίος την παρακολουθούσε.

Εικάζεται ότι τον γνώριζε και επιχείρησε να του αποσπάσει την προσοχή.

Τελικά παρέμεινε στο σημείο για περίπου πέντε λεπτά προκειμένου να παρακολουθήσει την κατάσταση.

Όταν την συνέλαβαν οι αστυνομικοί, τους είπε ότι άφησε στο σημείο τη μητέρα της, επειδή δεν είχε δύναμη να την απομακρύνει περισσότερο από το σπίτι της.

Η 68χρονη γυναίκα που είναι μάνα δύο παιδιών, ομολόγησε ότι σκότωσε τη μητέρα της, κλείνοντάς της το στόμα και τη μύτη με μονωτική ταινία για να τη λυτρώσει όπως είπε, καθώς έπασχε από άνοια και αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας.

Σημαντική ήταν και η μαρτυρία αυτόπτη μάρτυρα που βοήθησε να διαλευκανθεί η υπόθεση. «Το άφησε απεναντί μου στην πολυκατοικία και λέω που πάει τώρα αυτή τρέχοντας και απέναντι από την Παπαδιαμαντοπούλου στο στενό μπροστά σε ένα φαρμακείο στεκόταν ένας κύριος κάποιας ηλικίας και πάει σε αυτόν τον πιάνει λίγο από τον ώμο και τον ταρακουνάει και λέω τώρα τσακώνονται για το χαλί» ανέφερε στο Open.

 

news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα