Θεσσαλονίκη: Βρήκε στο ταξί του πορτοφόλι με 5.200 ευρώ και το παρέδωσε

Θεσσαλονίκη: Βρήκε στο ταξί του πορτοφόλι με 5.200 ευρώ και το παρέδωσε

Μαθήματα ανθρωπιάς από έναν οδηγό ταξί στη Θεσσαλονίκη. Βρήκε στο πίσω κάθισμα του ταξί του πορτοφόλι με 5.200 ευρώ και το παρέδωσε στην κοπέλα που το ξέχασε.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του thestival.gr το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγες ημέρες στο κέντρο της πόλης. Ο οδηγός ταξί παρέλαβε δύο γυναίκες από την λεωφόρο Βασιλίσσης Όλγας και τις άφησε στο προορισμό τους στο κέντρο.

 

Δέκα λεπτά αργότερα διαπίστωσε ότι η μία από δυο γυναίκες είχε ξεχάσει το πορτοφόλι της στο πίσω κάθισμα. Θέλοντας να βρει κάποιο στοιχείο επικοινωνίας άνοιξε το πορτοφόλι και είδε ότι ήταν γεμάτο από χρήματα. Συγκεκριμένα είχε 5.200 ευρώ. Αμέσως ειδοποίησε το κέντρο της εταιρείας ταξί.

 

Η γυναίκα που το έχασε, είχε ειδοποιήσει την Άμεση Δράση και από εκεί ενημερώθηκαν όλες οι εταιρείες ταξί για την απώλεια. Ο οδηγός ταξί μετέβη στο τμήμα ασφαλείας Λευκού Πύργου και παρέδωσε το πορτοφόλι στην ιδιοκτήτριά του.

 

Η γυναίκα ευχαρίστησε τον οδηγό ταξί και του έδωσε ένα χρηματικό ποσό ως δώρο για την πράξη του. Όπως είπε η ίδια, είχε μαζί της το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για μία σημαντική αγορά που επρόκειτο να πραγματοποιήσει.

 

Πηγή:  thestival.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα