Σοκ για νεαρή στο Βόλο: Είδε ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια

Σοκ για νεαρή στο Βόλο: Είδε ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια

Θύμα δύο ανδρών έπεσε μία 24χρονη κοπέλα, που κατοικεί στον Βόλο, όταν ξαφνικά είδε ότι είχε αναρτηθεί στο διαδίκτυο, ροζ βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια.

Το περιστατικό κατήγγειλε η νεαρή και μετά από έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου εντοπίστηκε ο δράστης που ανήρτησε το βιντεοληπτικό υλικό στο Facebook.

Πρόκειται για έναν 21χρονο, που διαμένει στον Βόλο, και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της νομοθεσίας περί προσωπικών δεδομένων. Σημειώνεται ότι ο 21χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.

Από την Ασφάλεια αναζητείται ο τρίτος δράστης, αγνώστων λοιπών στοιχείων, που φέρεται να βιντεοσκόπησε την ερωτική πράξη. 

Αυτή ήταν η δεύτερη υπόθεση διαρροής ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων στα μέσα κοινωνική δικτύωσης της τελευταίες μέρες.

 

Η υπόθεση που προηγήθηκε

Την κακοποίησε ο πρώην σύντροφός της και δεν της συμπαραστάθηκε σε περιπέτεια που είχε με την υγεία της. Αυτό φέρεται να ισχυρίστηκε απολογούμενη στον ανακριτή Βόλου η 35χρονη, που συνελήφθη την περασμένη Δευτέρα από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου για παραβίαση του νόμου περί ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα.

 

Η 35χρονη είχε κοινοποιήσει μηνύματα και φωτογραφικό υλικό 64χρονου Αθηναίου στους συγγενείς του, στη σύντροφό του και στο εργασιακό του περιβάλλον στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

 

Εναντίον της ασκήθηκε ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος για παράβαση του νόμου περί προστασίας ευαίσθητων δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα που στόχο είχε ακόμη και τη βλάβη τρίτων, η οποία τιμωρείται με κάθειρξη έως και δέκα ετών.

 

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης προχθές κρατήθηκε και χθες το μεσημέρι συνοδεία αστυνομικών οδηγήθηκε στον ανακριτή Βόλου για να απολογηθεί για τις πράξεις της.

 

Σύμφωνα με το taxydromos.gr, απολογούμενη στον ανακριτή η 35χρονη φέρεται να αναφέρθηκε στην τραυματική εμπειρία που είχε με τον 64χρονο Αθηναίο προκειμένου να δικαιολογήσει τον λόγο για τον οποίο οδηγήθηκε στην εκδίκηση.

 

Μετά την απολογία της στον ανακριτή αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακριτή η 35χρονη αφέθηκε ελεύθερη με εγγύηση ύψους 3.000 ευρώ και τον όρο εμφάνισης στο οικείο αστυνομικό τμήμα το πρώτο πενθήμερο κάθε μήνα.

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα