Μυτιλήνη: Θα το πάω μέχρι τέλους, αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού μου

Μυτιλήνη: Θα το πάω μέχρι τέλους, αφαίρεσε τη ζωή του παιδιού μου

Σε κλίμα βαθιάς οδύνης έγινε η κηδεία της 24χρονης Ερατούς, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της από τον εν διαστάσει σύζυγό της στη Μυτιλήνη. Την ίδια ώρα ο πατέρας της ξεκαθαρίζει ότι δεν πρόκειται να ησυχάσει, αν δε δει τον γαμπρό του να τιμωρείται για τον θάνατο της κόρης του. 

«Ας τον κρίνει ο Θεός, εγώ δεν μπορώ να κρίνω κανέναν. Αυτό που θα κάνω είναι να το πάω δικαστικά μέχρι τέλους, γιατί αφαίρεσε μια ανθρώπινη ζωή, του παιδιού μου», είπε ο πατέρας της 24χρονης κοπέλας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Μάλιστα η φωνή του «έσπασε», όταν ρωτήθηκε για τη μικρή του εγγονή, την επιμέλεια της οποίας έχει πλέον εκείνος.

«Το παιδί το έχουμε εμείς. Αυτό το θέμα έχει λήξει. Όσο ζω, το παιδί αυτό θα το μεγαλώσω εγώ», είπε με λυγμούς.

Υπενθυμίζεται ότι τα ξημερώματα της Πέμπτης, ο 25χρονος πυροβόλησε και σκότωσε με την καραμπίνα του την εν διαστάσει σύζυγό του. Είχε προηγηθεί ένας άγριος καβγάς ανάμεσά τους, ενώ τη στιγμή της δολοφονίας άκουσε μέσα από το ακουστικό του τηλεφώνου του, ένας φίλος της 24χρονης, με τον οποίο μιλούσε εκείνη την ώρα.

Όπως υποστήριξε ο δράστης στους αστυνομικούς, ο λόγος του καβγά ήταν ότι η άτυχη κοπέλα για μια ακόμα φορά είχε αρνηθεί τις εκκλήσεις του για επανασύνδεση. Ο ίδιος δεν μπορούσε να δεχθεί ότι θα έπαιρναν διαζύγιο και ζήλευε παθολογικά, καθώς πίστευε ότι τρίτο πρόσωπο είχε μπει ανάμεσά τους. 

Ο 25χρονος προφυλακίστηκε, ενώ την επιμέλεια του 2,5 ετών παιδιού τους ανέλαβαν οι γονείς της 24χρονης. 

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα