Κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Αθήνα. Δείτε ποιοι δρόμοι είναι μποτιλιαρισμένοι

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι αυτή την ώρα η κυκλοφορία σε βασικούς οδικούς άξονες της Αττικής.

 Πάρα πολύ δύσκολα είναι τα πράγματα στους δρόμους της Αθήνας με τα αυτοκίνητα να σχηματίζουν ουρές χιλιομέτρων στους περισσότερους από τους οδικούς άξονες του λεκανοπεδίου.

Το μεγαλύτερο πρόβλημα εστιάζεται στον Κηφισό καθώς τα αυτοκίνητα είναι ακινητοποιημένα από πολύ χαμηλά και η κυκλοφοριακή συμφόρηση φτάνει μέχρι το ύψος της Νέας Φιλαδέλφειας.

Από εκεί και πέρα βέβαια η κατάσταση δεν είναι πολύ καλύτερη καθώς τα αυτοκίνητα συνεχίζουν να κινούνται με πολύ χαμηλές ταχύτητες.

Επίσης πρόβλημα υπάρχει και στα δύο ρεύματα της Κηφισίας όπως και στην Χαμοστέρνας εξαιτίας των αντιπλημμυρικών έργων που διεξάγονται στην περιοχή εδώ και ημέρες.

Σύμφωνα με την ενημέρωση από την Τροχαία αυξημένη κίνηση παρατηρείται στα εξής σημεία: Αθηνών - Λαμίας (Αθηνών έως κόμβος Καλυφτάκη - έξοδος) από Ιερά Οδό έως Αχαρνών, Αθηνών - Λαμίας (κόμβος Καλυφτάκη έως Αθηνών - είσοδος) από Αττική Οδό έως ΚΤΕΛ, Αλεξάνδρας (άνοδος), Μεσογείων (κάθοδος), Κατεχάκη (ρεύμα από Ηλιούπολη), Λ. Κηφισίας (άνοδος) από Κατεχάκη έως ύψος Φιλοθέης, Λ. Κηφισίας (κάθοδος) από ύψος Αμαρουσίου έως ύψος Φιλοθέης, Βασ. Σοφίας (άνοδος), Λ. Συγγρού (άνοδος) από Λαγουμιτζή, Λ. Ηλιουπόλεως, Λιμάνι Πειραιά.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα