Έγκλημα στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγος. Τι φοβόταν η 29χρονη

Έγκλημα στην Καλλιθέα: Συνελήφθη ο εν διαστάσει σύζυγος. Τι φοβόταν η 29χρονη

Ήθελε να καταγγείλει την κακοποίηση που δεχόταν, όμως δεν πρόλαβε. Αυτό είπε η δίδυμη αδελφή της 29χρονης μητέρας, η οποία βρέθηκε στραγγαλισμένη μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα. 

Την ώρα που η αστυνομία έχει προσαγάγει τον εν διαστάσει σύζυγό της, αναζητώντας απαντήσεις, η αδελφή της από τη Γεωργία, σημειώνει ότι της είχε εκμυστηρευτεί πως είχε πέσει θύμα βίας. 

Όπως είπε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» της είχε στείλει και φωτογραφίες στις οποίες φαίνονταν τα σημάδια της κακοποίησης στο πρόσωπό της. 

«Ήθελε να πάει στην αστυνομία και να καταγγείλει ό,τι γινόταν, αλλά φοβόταν, γιατί δεν ήθελε να χάσει τα παιδιά της»

Η ίδια κάνει έκκληση στις ελληνικές αρχές να κάνουν τα πάντα ώστε να βρεθεί ο άνθρωπος που ευθύνεται για τον βίαιο θάνατο της αδελφής της. Κάνει έκκληση για τα δύο ανήλικα παιδιά που άφησε πίσω της και ζητά να αναλάβει την επιμέλεια τους. 

«Ο αδελφός μου δε θα έκανε ποτέ κάτι τέτοιο»

Η αδελφή του εν διαστάσει συζύγου της 29χρονης, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, υποστήριξε πως το ζευγάρι είχε κάποιους καυγάδες πριν αποφασίσει να χωρίσει, όμως ποτέ ο αδελφός της δεν είχε σηκώσει χέρι πάνω της. 

Αντίθετα, δηλώνει πως η 29χρονη είχε συνάψει εξωσυζυγική σχέση και θεωρεί βασικό ύποπτο για τη δολοφονία τον σύντροφό της άτυχης γυναίκας. 

Σύμφωνα με την ίδια, το πρώην ζευγάρι προσπαθούσε να διατηρεί καλές σχέσεις για χάρη των παιδιών. Ο αδελφός της ήταν εκείνος που βοήθησε την 29χρονη να βρει σπίτι και να το τακτοποιήσει. Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι η κουνιάδα της είχε αλλάξει συμπεριφορά κι έδειχνε θυμωμένη όταν ο γιος της αποφάσισε να πάει να μείνει μόνιμα με τον πατέρα του. 

Αυτό που προκαλεί εντύπωση, επίσης, είναι η αποκάλυψη πως την περασμένη Δευτέρα, κι ενώ αναζητούσαν το θύμα, καθώς δεν είχε δώσει σημεία ζωής, ο αδελφός της δέχθηκε επίθεση από άγνωστο, την ώρα που πήγαινε στη δουλειά του. 

«Έφυγε να πάει στη δουλειά, αλλά κατά τις 20:00 με πήρε τηλέφωνο και μου είπε “έλα να με βρεις, είμαι πεσμένος στον δρόμο”», είπε η αδελφή του εν διαστάσει συζύγου του θύματος. 

Έτρεξε να πάει κοντά του και τον βρήκε σχεδόν λιπόθυμο στο έδαφος. Ο ίδιος της είπε ότι ένας άγνωστος του επιτέθηκε χωρίς να του πει τίποτα, εκτιμώντας ότι στόχος του δεν ήταν η ληστεία, καθώς δεν προσπάθησε να πάρει το πορτοφόλι του. 

Η αδελφή του συζύγου υποψιάζεται ότι υπεύθυνος γι’ αυτή την επίθεση είναι το τρίτο πρόσωπο που είχε μπει ανάμεσα στο ζευγάρι. Αντίθετα, οι συγγενείς της 29χρονης υποστηρίζουν ότι όλα αυτά ήταν στο μυαλό του συζύγου της. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα