Καλλιθέα: Η 29χρονη γνώριζε τον δολοφόνο της. Την στραγγάλισε με μια ζώνη

Καλλιθέα: Η 29χρονη γνώριζε τον δολοφόνο της. Την στραγγάλισε με μια  ζώνη

Στο φιλικό περιβάλλον της άτυχης 29χρονης μητέρας, η οποία δολοφονήθηκε μέσα στο σπίτι της στην Καλλιθέα αναζητά πλέον η αστυνομία τον δράστη ή τους δράστες της δολοφονία της. 

Το γεγονός ότι δεν υπάρχουν ίχνη παραβίασης στο διαμέρισμα της οδού Σκοπευτηρίου αποδεικνύει πως το θύμα άνοιξε η ίδια την πόρτα στον δολοφόνο της, άρα ήταν ένα πρόσωπο που γνώριζε και δεν φανταζόταν ότι αυτό θα της στοίχιζε την ίδια της τη ζωή. 

Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φεύγοντας, έκλεισε την πόρτα και την κλείδωσε, γεγονός που αποδεικνύει πως ενδεχομένως να είχε και ο ίδιος κλειδί του διαμερίσματος. 

Πάντως, η αστυνομία έχει εξετάσει ήδη τον εν διαστάσει σύζυγο της 29χρονης Γεωργιανής και, όπως κατέθεσε ο ίδιος, δε γνωρίζει τίποτα για την υπόθεση. 

Η γυναίκα δεν είχε δώσει σημεία ζωής από την περασμένη Παρασκευή. Η θεία της την αναζητούσε εναγωνίως την Κυριακή, καλώντας την στο κινητό της τηλέφωνο, όμως η γυναίκα δεν απαντούσε. Τελικά τη Δευτέρα πήγε στο σπίτι της, χτυπούσε την πόρτα και όταν δεν της άνοιξε κανείς, ειδοποίησε κλειδαρά, άνοιξε την πόρτα και βρήκε την ανιψιά της νεκρή. 

Την στραγγάλισε με μια γυναικεία ζώνη

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία ο δράστης στραγγάλισε την 29χρονη με μια γυναικεία ζώνη, την σκέπασε με μια κουβέρτα και μετά έφυγε, κλειδώνοντας την πόρτα. 

Η κρεβατοκάμαρα θύμιζε πεδίο μάχης, απόδειξη ότι η άτυχη μητέρα δύο παιδιών πάλεψε σκληρά για τη ζωή της. 

Γείτονες άλλωστε δήλωσαν πως την Παρασκευή το βράδυ είχαν ακούσει έναν πολύ άγριο καυγά στο σπίτι του θύματος και μάλιστα είχαν βγει όλοι στον δρόμο για να δουν τι είχε συμβεί. 

Από εκείνη τη μέρα δεν είδαν ξανά τη γυναίκα, μέχρι που έμαθαν ότι δολοφονήθηκε. Η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα