Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Από θαύμα σώθηκε ο αστυνομικός φρουρός στο ΑΤ Καισαριανή

Γ.Γ. Ειδικών Φρουρών: Από θαύμα σώθηκε ο αστυνομικός φρουρός στο ΑΤ Καισαριανή

Πέντε προσαγωγές είχαμε τα ξημερώματα μετά την επίθεση αγνώστων με μολότοφ στο αστυνομικό τμήμα Καισαριανής. Για την επίθεση στο αστυνομικό τμήμα, αναφέρθηκε ο Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών της Ελληνικής Αστυνομίας, κ. Στράτος Μαυροειδάκος, μιλώντας στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Πρωινή Βάρδια», με τους Μάνο Νιφλή και Κώστα Αλατζά.

«Δυστυχώς δικαιωνόμαστε για ακόμη μία φορά. Συνάδελφός μου φρουρός, εδώ στο τμήμα, έχει σωθεί από θαύμα, αφού του πέταξαν 10 μολότοφ και 4 γκαζάκια στη συνέχεια», είπε ο κ. Μαυροειδάκος και συνέχισε: « Ο συνάδελφός μου έχει μικρά εγκαύματα στο κεφάλι και το χέρι. Φωνάζουμε ότι διψάνε για αίμα αστυνομικού. Θέλουμε όλα τα κόμματα να σταθούν δίπλα μας και όχι να μας χρησιμοποιούν προεκλογικά». 

Ο κ. Μαυροειδάκος ανέφερε επίσης της μεγάλες ελλείψεις στη στελέχωση των αστυνομικών τμημάτων, υπογραμμίζοντας ότι στο τμήμα Καισαριανής την ώρα της επίθεσης βρίσκονταν 2 άτομα, αφού το περιπολικό ήταν στο περιστατικό εμπρησμού του αυτοκινήτου της δημοσιογράφου Μίνας Καραμήτρου.

 

enikos

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα