Τροχαίο στην Πατησίων: Άνοιξα τα μάτια μου και ήμουν εδώ με πόνους

Τροχαίο στην Πατησίων: Άνοιξα τα μάτια μου και ήμουν εδώ με πόνους

Το τροχαίο έγινε το πρωί της Πέμπτης με θύματα δυο πεζές. Η κα Σοφία Ρουπακιά είναι κάτοικος Βρετανίας και είχε έρθει στην Αθήνα για δουλειές. Βρέθηκε με πολλαπλά κατάγματα στο νοσοκομείο Ευαγγελισμός. Σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική η δεύτερη γυναίκα που χτυπήθηκε από το ΙΧ.

«Κάποια στιγμή άνοιξα τα μάτια μου και ήμουν εδώ με πόνους. Δεν θυμάμαι τι έγινε». Η κα Σοφία Ρουπακιά είναι το ένα από τα δυο θύματα του τροχαίου που έγινε το πρωί της Πέμπτης στην Πατησίων και σόκαρε το Πανελλήνιο με την σφοδρότητά του. Τραγική ειρωνεία είναι ότι η κα Ρουπακιά δεν μένει στην Αθήνα αλλά στην Αγγλία και θα έφευγε σήμερα από την Ελλάδα.

Το τροχαίο έγινε το πρωί της Πέμπτης και ήταν τόσο σφοδρό που ξηλώθηκε ένα φανάρι και η δεύτερη τραυματίας είναι σε κρίσιμη κατάσταση στην εντατική. Το αυτοκίνητο που σύμφωνα με μαρτυρίες έτρεχε με υπερβολική ταχύτητα, χτύπησε τις δυο γυναίκες και τις πέταξε στο αντίθετο ρεύμα της Πατησίων.

Η κα Ρουπακιά μίλησε στο newsit.gr και περιέγραψε όσα πράγματα θυμάται που είναι ελάχιστα, αφού όπως θα δείτε δεν κατάλαβε στην κυριολεξία τι της είχε συμβεί παρά μόνο όταν άνοιξε τα μάτια της στο νοσοκομείο. Όταν την ρωτούν αν την χτύπησαν δυο αυτοκίνητα η γυναίκα απαντά: «Δεν ξέρω. Ιδέα δεν έχω». «Έφευγα σήμερα για Αγγλία. Έκανα Πάσχα στον Βόλο με την οικογένειά μου και τον σύζυγό μου αλλά αυτός έφυγε πιο νωρίς. Κι εγώ θα έφευγα μια εβδομάδα αργότερα. Κατέβηκα στην Αθήνα για να δω κάτι φίλους και είχα μια δουλειά και θα έφευγα σήμερα. Παρασκευή δεν είναι; Το βράδυ στις 7 έφευγα. Τώρα όμως δεν μπορώ να φύγω. Νομίζω κανένα μήνα θα μου πάρει αυτή η διαδικασία. Έχω πολλά κατάγματα στην σπονδυλική στήλη».

Η γυναίκα που δεν κατάλαβε πως βρέθηκε ξαφνικά στο κρεβάτι ενός νοσοκομείου σε αυτή την κατάσταση, ρωτάει τους δημοσιογράφους «εσείς πείτε μου τι ξέρετε για το θέμα;» Οι δημοσιογράφοι της εξηγούν ότι την χτύπησε ένα αυτοκίνητο και την πέταξε στο αντίθετο ρεύμα. Της λένε επίσης ότι μαζί της χτυπήθηκε και μια άλλη γυναίκα που είναι στην εντατική. Η γυναίκα συγκλονίζεται από την αποκάλυψη αυτή και εύχεται περαστικά στο δεύτερο θύμα του τροχαίου. Στην συνέχεια ρωτάει για τον άνθρωπο που την χτύπησε και αν συνελήφθη. Την ενημερώνουν λοιπόν ότι είναι ένας νεαρός που έτρεχε υπερβολικά. Λέει μάλιστα ότι η ίδια είναι πολύ προσεκτική στον δρόμο.

Ρεπορτάζ: Έφη Κουλοχέρη

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα