Συμβόλαιο θανάτου η δολοφονία 52χρονου στα Καμίνια

Συμβόλαιο θανάτου σε βάρος νονού της νύχτας, στα Καμίνια. Το 52χρονο θύμα της εκτέλεσης είχε γίνει ξανά στόχος δολοφονικής επίθεσης το 2010 στο Αιγάλεω, όταν πήγαινε το παιδί του στο σχολείο. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, φέρεται να ανήκε στην ομάδα 39χρονου μπράβου, που και αυτός είχε γίνει στόχος απόπειρας δολοφονίας, τον Οκτώβριο του 2018 στην Ακτή Κονδύλη στον Πειραιά.

Στις 21:30 χθες βράδυ, ο 52χρονος επέστρεφε στο σπίτι του στην οδό Κατσαντώνη στα Καμίνια. Οι εκτελεστές που φαίνεται να παρακολουθούσαν τον στόχο τους, κινούνταν σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες με αυτοκίνητο, και όταν εκείνος έφθασε στην είσοδο της πολυκατοικίας τον γάζωσαν, με πολεμικό καλάσνικοφ. Οι δράστες διέφυγαν αναπτύσσοντας ταχύτητα, ενώ ο 52χρονος έμεινε αιμόφυρτος στον δρόμο, όπου λίγο αργότερα εξέπνευσε. Οι αστυνομικοί που έφθασαν εκεί, σε απόσταση 500 μέτρων εντόπισαν καμένο ένα αυτοκίνητο, το οποίο φαίνεται να ανήκε στους δράστες. Το θύμα, στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για ληστείες και εκβιασμούς. Αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής έφθασαν στα Καμίνια, όπου εξετάζουν αυτόπτες μάρτυρες, ενώ ερευνούν την περιοχή αναζητώντας υλικό από κάμερες ασφαλείας.

Στην απόπειρα δολοφονίας σε βάρος του το 2010, ο 52χρονος είχε δεχθεί σφαίρα στο κεφάλι μπροστά στα μάτια του παιδιού του που πήγαινε σχολείο, αλλά τότε είχε σωθεί. Με παρόμοιο τρόπο, είχε δολοφονηθεί ο 46χρονος μπόντι μπίλντερ Βασίλης Γρίβας, τον Μάιο του 2017, όταν άφηνε τον 11χρονο γιο του έξω από δημοτικό σχολείο στα Γλυκά Νερά. 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα