Ζευγάρι είχε ρημάξει τα σούπερ μάρκετ στην Φθιώτιδα

Η 12η κατά σειρά κλοπή προϊόντων από ένα σούπερ μάρκετ στη Στυλίδα Φθιώτιδας, ήταν το «κύκνειο άσμα» ενός ζευγαριού 46χρονων αλλοδαπών οι οποίοι είχαν κυριολεκτικά ρημάξει τα καταστήματα του είδους σε περιοχές της Στυλίδας και της Λαμίας εδώ και ενάμισι μήνα!

Οι δράστες εντοπίστηκαν από αστυνομικούς της Ασφαλείας του τμήματος Στυλίδας στο εσωτερικό ενός καταστήματος από το οποίο είχαν αρπάξει διάφορα εμπορεύματα τα οποία επιστράφηκαν στην επιχείρηση, ενώ στην κατοχή τους κατασχέθηκαν και 100 ευρώ. 

Στο πλαίσιο της έρευνας, προέκυψε ότι από τις αρχές Μαρτίου είχαν διαπράξει άλλες 11 κλοπές σε σούπερ μάρκετ και είχαν αρπάξει προϊόντα αξίας άνω των 800 ευρώ. 

Έξω από το κατάστημα βρέθηκε το Ι.Χ. αυτοκίνητο το οποίο χρησιμοποιούσαν και κατασχέθηκε, ενώ στο σπίτι του ζευγαριού κατασχέθηκε αδασμολόγητος καπνός βάρους ενός κιλού και 360 γραμμαρίων που εστάλη στο Τελωνείο της περιοχής. Οι δυο αλλοδαποί συνελήφθησαν και παραπέμφθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας με κατηγορίες για διακεκριμένες κλοπές και παράβαση του Τελωνειακού Κώδικα.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα