Θρήνος για τον χαμό της μικρής Μαλένας. Πέθανε λίγες μέρες αφότου διαγνώστηκε με λευχαιμία

Θρήνος για τον χαμό της μικρής Μαλένας. Πέθανε λίγες μέρες αφότου διαγνώστηκε με λευχαιμία

Στο πένθος έχει βυθιστεί ολόκληρη η Πάτρα μετά από τον ξαφνικό χαμό της μόλις 3,5 ετών Μαλένας, λίγες μόλις μέρες αφότου είχε διαγνωστεί με λευχαιμία. 

Πριν από εννέα μέρες οι γιατροί ενημέρωσαν τους γονείς του παιδιού ότι πάσχει από οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία, η οποία όμως, όπως τους είπαν, ήταν σε πρώιμο στάδιο και ιάσιμη. Αποφάσισαν, λοιπόν, να ακολουθήσουν ένα συγκεκριμένο πρωτόκολλο με χημειοθεραπείες. 

Όπως είπε η μητέρα της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» τίποτα δεν έδειχνε ότι το παιδί θα «έφευγε» από τη ζωή. Η μικρούλα ήταν ευδιάθετη, έπαιζε, τραγουδούσε και δεν έδειχνε καταβεβλημένη. 

Την Παρασκευή, μία μέρα πριν πεθάνει, έκανε την πρώτη θεραπεία, η οποία δεν την κατέβαλε. Το Σάββατο, η μικρή Μαλένα, έφαγε κανονικά, έπαιξε και ήταν τόσο ζωηρή, όσο ήταν πάντα. Έπεσε για ύπνο και δεν ξύπνησε ποτέ. Η μικρούλα υπέστη ανακοπή καρδιάς και ξεψύχησε. 

Οι γιατροί είπαν στους γονείς ότι πρόκειται για πολύ σπάνια περίπτωση και γι’ αυτό ζήτησαν τη διενέργεια νεκροτομής. 

Τόσο η μητέρα, όσο και ο πατέρας της Μαλένας ευχαρίστησαν, μέσω της εκπομπής, τους γιατρούς που κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να επαναφέρουν το παιδί τους.

«Έφυγε» για τη γειτονιά των αγγέλων, αφήνοντας πίσω της και τη μεγαλύτερη αδελφή της, η οποία τη Μεγάλη Εβδομάδα θα πάει στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν η Μαλένα, και θα μοιράσει δώρα στα παιδιά που δίνουν μάχη με τον καρκίνο. 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα