Πρέβεζα: Στο νοσοκομείο 60χρονη, 45χρονος τη μαχαίρωσε για να τη ληστέψει

Πρέβεζα: Στο νοσοκομείο 60χρονη, 45χρονος τη μαχαίρωσε για να τη ληστέψει

 Έναν 45χρονο συνέλαβαν οι αρχές για ληστεία σε βάρος 60χρονης, στο Καναλλάκι Πρέβεζας. Σε βάρος του σχηματίστηκε ποινική δικογραφία για ληστεία, επικίνδυνη σωματική βλάβη και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΛΑΣ, ο 45χρονος αλλοδαπός δράστης μετά την πράξη του επιχείρησε να διαφύγει από τη χώρα, μέσω του Μεθοριακού Σταθμού Προμαχώνα Σερρών, όπου και συνελήφθη.

Όπως καταγγέλθηκε από την 60χρονη επίσης αλλοδαπή, ο 45χρονος διέρρηξε την κεντρική είσοδο του διαμερίσματός της, μπήκε μέσα και την τραυμάτισε με μαχαίρι σε διάφορα μέρη του σώματός της, αφαιρώντας το χρηματικό ποσό των 3.300 ευρώ και προσωπικά έγγραφα.

Από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Φαναρίου εκδόθηκαν άμεσα αναζητήσεις με τα στοιχεία του δράστη, με αποτέλεσμα αυτός να εντοπιστεί χθες το μεσημέρι στον Μεθοριακό Σταθμό Προμαχώνα και να συλληφθεί από τους αστυνομικούς του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου, κατά την προσπάθειά εξόδου του από τη χώρα.

Στο πλαίσιο των ερευνών, βρέθηκε σε παρακείμενη πιλοτή, κοντά στο σπίτι της 60χρονης, ένα μαχαίρι κουζίνας μήκους 21 εκατοστών, ενώ στην κατοχή του δράστη βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλοπιμαίων, δύο κινητά τηλέφωνα, έγγραφα και το χρηματικό ποσό των 140 δηναρίων.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου και νοσηλεύεται, ενώ ο δράστης με τη σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πρέβεζας.

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα