Σοκ από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι

Σοκ από την ασύλληπτη οικογενειακή τραγωδία στο Χαλάνδρι

Σε κατάσταση παραφροσύνης, ο 27χρονος πατέρας σκότωσε τον 4χρονο γιο του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του. Τι λένε οι γείτονες.

Έχουν δει τόσα τα μάτια τους κι όμως λύγισαν. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι της οδού Τυμφρηστού, στο Χαλάνδρι, δεν άντεξαν με την εικόνα που αντίκρισαν. Ένα ματωμένο αγοράκι, μόλις 4χρονών, να είναι νεκρό…

Ο 27χρονος πατέρας, το πρωί της Κυριακής, σε μια στιγμή παραφροσύνης, πήρε κλεμμένη κυνηγετική καραμπίνα κι έγραψε με τον πιο φρικτό τρόπο το σενάριο του θανάτου του ίδιου του του σπλάχνου. Πυροβόλησε τον μικρό Βασίλη πάνω στο κρεβάτι του και στη συνέχεια έστρεψε το όπλο στον εαυτό του και έβαλε τέλος και στη δική του ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης και αυτόχειρας δεν έμενε μαζί με την 21χρονη σύντροφό του, με την οποία είχαν αποκτήσει το αγοράκι. Πατέρας και γιος έμεναν στο σπίτι τους τελευταίους μήνες και τους επισκεπτόταν η νεαρή μητέρα. Η ίδια ανησύχησε που δεν απαντούσε ο πατέρας του παιδιού και χθες πήγε στο ισόγειο διαμέρισμα, αντικρίζοντας τη φρίκη.

Γείτονες, που μίλησαν στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 “Καλημέρα Ελλάδα”, δεν μπορούσαν να πιστέψουν ακόμη πώς ο 27χρονος έστρεψε την καραμπίνα εναντίον του 4χρονου παιδιού. Όπως είπαν, δεν είχε δώσει στο παρελθόν δείγματα βίαιης συμπεριφοράς.

Η ασύλληπτη τραγωδία έρχεται να προστεθεί στο τραγικό περιστατικό του Νέου Κόσμου. Πριν από τρεις εβδομάδες μία μητέρα πέταξε το κοριτσάκι της από το μπαλκόνι από τον 5ο όροφο και στη συνέχεια έπεσε στο κενό βάζοντας σε τέλος τη ζωή της.

ΠΗΓΗ: ant1news
Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα