Αλεξανδρούπολη: Ανήλικος πωλούσε χασίς σε μαθητές

Αλεξανδρούπολη: Ανήλικος πωλούσε χασίς σε μαθητές

Aνάστατη είναι η Αλεξανδρούπολη μετά τη σύλληψη ενός ανήλικου παιδιού που φέρεται να διακινούσε ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, ακόμη και στους μαθητές σχολείων της πόλης ένας από τους οποίους συνελήφθη μαζί του, αλλά και σε έναν 51χρονο που συνελήφθη αμέσως μετά.

Ο 17χρονος συνελήφθη από άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών μόλις βγήκε από το σπίτι του σε οικισμό της Αλεξανδρούπολης, έχοντας πάνω του επτά συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 26,9 γραμμαρίων και 45 ευρώ. Τα χρήματα είχε παραλάβει από έναν συνομήλικό του μαθητή, ο οποίος συνελήφθη μαζί του και είχε μόλις αγοράσει μία συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 18,2 γραμμαρίων!

Στις έρευνες που ακολούθησαν, στο σπίτι του ανήλικου προμηθευτή βρέθηκαν άλλη μία συσκευασία με μικροποσότητα ακατέργαστης κάνναβης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά και σε αυτό του αγοραστή ένας μεταλλικός τρίφτης. Στο πλαίσιο των ερευνών, συνελήφθη ο 51χρονος που είχε αγοράσει δύο συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη βάρους εννέα γραμμαρίων. Οι δύο 17χρονοι και ο 51χρονος οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης κατηγορούμενοι για κατοχή, αγορά και διακίνηση ναρκωτικών κατά περίπτωση.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα