Βικτώρια Καρύδα: Χαίρομαι που τον έπιασαν, εύχομαι το χειρότερο

Η Βικτώρια Καρύδα σε μια πρώτη αντίδραση μετά την είδηση της σύλληψης του ύποπτος για τη δολοφονία του συζύγου της Γιάννη Μακρή, είπε

"Χαίρομαι πάρα πολύ που αυτός ο άνθρωπος... τον έχουν πιάσει, εύχομαι το χειρότερο γι' αυτόν τον άνθρωπο. Η Ασφάλεια κάνει τη δουλειά της κι εύχομαι να πάνε έτσι όπως πρέπει να πάνε τα πράγματα" δήλωσε το μοντέλο.

Δράστης της ανθρωποκτονίας του Ελληνοαυστραλού επιχειρηματία, που διαπράχθηκε, τον περασμένο Οκτώβριο, στο Πανόραμα της Βούλας είναι, σύμφωνα με την αστυνομία, ένας 

31χρονος Βούλγαρος.

Ο Βούλγαρος έχει συλληφθεί και ανακρίνεται στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής, ενώ αύριο το πρωί θα γίνει η αναλυτική παρουσίαση της υπόθεσης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βούλγαρος εκτελεστής του επιχειρηματία, μετά την δολοφονία έφυγε από την Ελλάδα, όπου όμως επέστρεψε πριν από λίγο καιρό.

Διέμενε σε ξενοδοχείο της Γλυφάδας, όπου και συνελήφθη, μετά από επιχείρηση της Αστυνομίας, το βράδυ της Τρίτης.

Μάλιστα οι αστυνομικοί, όπως έγινε γνωστό από την ΓΑΔΑ, έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για να βρουν και να συλλάβουν τον 35χρονο αδελφό του δολοφόνου του Γιάννη Μακρή.

Σημειώνεται, ότι ο αλλοδαπός φέρεται να είχε εκτελέσει τον επιχειρηματία, τη στιγμή που εκείνος βγήκε από το σπίτι του και μπήκε στο αυτοκίνητό του για να πάει στα εγκαίνια της επιχείρησής του (υπηρεσίες ασφαλείας), στη λεωφόρο Βουλιαγμένης.

 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα