Έγκλημα στο Ελληνικό: Μετανιωμένος ο οδηγός ταξί. "Τα είχα χάσει"

Έγκλημα στο Ελληνικό: Μετανιωμένος ο οδηγός ταξί. "Τα είχα χάσει"

«Αυτά που είπα, τα είπα πάνω στο άγχος μου. Τα είχα χάσει. Ερμηνεύτηκαν λάθος. Δεν είμαι αυτός ο άνθρωπος», είπε σε νέες δηλώσεις του στο OPEN ο οδηγός ταξί, ο οποίος προκάλεσε σάλο με τα όσα είπε στις κάμερες λίγα λεπτά μετά την τραγωδία στο Ελληνικό.

«Δεν είχα ιδέα τι συνέβαινε εκείνη την ώρα», υπογράμμισε σχολιάζοντας ότι της ζήτησε να περάσει έξω από το ταξί.

Ο οδηγός ταξί εμφανίστηκε μετανιωμένος και απέδωσε τα πάντα στο γεγονός ότι τρομοκρατήθηκε.

Δείτε το βίντεο από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του OPEN

 

Πειθαρχικό έλεγχο ζητά ο Σπίρτζης για τον ταξιτζή  - ΣΑΤΑ: Αφαίρεση άδειας

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει ο οδηγός ταξί που βρέθηκε στο σημείο που ο αντιπτέραρχος δολοφόνησε την Βουλγάρα σύζυγό του και μετά αυτοκτόνησε και άφησε αβοήθητη τη γυναίκα που ζητούσε βοήθεια.

Ο ίδιος αφηγείται ότι μόλις είδε την γυναίκα να μπαίνει στο αυτοκίνητό του και να του φωνάζει «με σκοτώνει» πήγε από την πίσω πόρτα και της ζήτησε να βγει έξω.

Πειθαρχικό έλεγχο ζητά ο Σπίρτζης

Πειθαρχικό έλεγχο για τον αυτοκινητιστή που αρνήθηκε να παράσχει βοήθεια στη γυναίκα, που πυροβολήθηκε από τον σύζυγό της στη Βουλιαγμένη, για τη μεταφορά της σε νοσοκομείο, ζήτησε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Χρήστος Σπίρτζης από τις αρμόδιες υπηρεσίες της Περιφέρειας Αττικής.

Ο υπουργός ζητά άμεσες ενέργειες για τον έλεγχο της τήρησης του ισχύοντος θεσμικού πλαισίου που διέπει τη λειτουργία των ΕΔΧ οχημάτων και την επιβολή πειθαρχικών μέτρων στους οδηγούς, ιδιοκτήτες και εκμεταλλευτές αλλά και την εφαρμογή των αυστηρών ποινών που προβλέπει ο νόμος.

Το ΣΑΤΑ εισηγείται την αφαίρεση της άδειας

"Το περιστατικό που συνέβη χθες στο Ελληνικό με το θάνατο δύο ανθρώπων μπροστά στα μάτια ενός αυτοκινητιστή ταξί, είναι ενδεικτικό της απάθειας και της ασέβειας με την οποία αντιμετωπίζει ένας άνθρωπος τον διπλανό του" αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΣΑΤΑ.

"Το ΣΑΤΑ καταδικάζει την συμπεριφορά του ταξιτζή και την χαρακτηρίζει όχι απλά αντιεπαγγελματική αλλά και απάνθρωπη. Ακόμη κι αν είχε προγραμματισμένη μεταφορά, όφειλε ως άνθρωπος, να βοηθήσει έναν συνάνθρωπό του που είχε ανάγκη. Σαν διοίκηση, το ελάχιστο που εισηγούμαστε είναι η αφαίρεση της ειδικής του άδειας από το Υπουργείο Μεταφορών και η αποπομπή του από τον κλάδο μας" καταλήγει.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα