Νάξος: Από θαύμα σώθηκε αγροτική γιατρός όταν βράχος καταπλάκωσε το κρεβάτι της

Νάξος: Από θαύμα σώθηκε αγροτική γιατρός όταν βράχος καταπλάκωσε το κρεβάτι της

Από θαύμα σώθηκε μία αγροτική γιατρός στη Νάξο, όταν ένας τεράστιος βράχος προσγειώθηκε κυριολεκτικά δίπλα στο κρεβάτι της. Το περιστατικό συνέβη στο χωριό Μέλανες της Νάξου κατά τη διάρκεια της νύχτας της 6ης Μαρτίουγιατρός Αναστασία Βλάχου κάνει το αγροτικό της στη Νάξο και συγκεκριμένα στο περιφερειακό ιατρείο Μελάνων όπου υπήρχε και δωρεάν παραχώρηση χώρου μέσα στο ιατρείο για τη διαμονή της. Στις 25 Φεβρουαρίου εγκαταστάθηκε στο ιατρείο του χωριού.

Έπειτα από μια εβδομάδα, ύστερα από κατολίσθηση ένας τεράστιος βράχος αποκολλήθηκε, κατρακύλησε στην πλαγιά, έπεσε πίσω από το κτίριο του ιατρείου και λίγο έλειψε να την καταπλακώσει αφού κατέληξε σε απόσταση αναπνοής από το κρεβάτι της την ώρα που κοιμόταν. Όπως η ίδια είπε στο naxostimes.gr, μετατόπισε το κρεβάτι της περίπου 2 μέτρα.

«Ξύπνησα και πετάχτηκα από το κρεβάτι μη ξέροντας τι έχει γίνει... Άρχισα να ουρλιάζω αλλά κανείς δεν με άκουγε. Επικοινώνησα με τον πρόεδρο του χωριού τον κ. Βαγγέλη Βερύκοκκο κι εκείνος σε 5-10 λεπτά ήταν εκεί. Μου φάνηκαν αιώνες... Μπήκαμε μαζί μέσα στο δωμάτιο, γιατί μόνη μου δεν τολμούσα να μπω, είδαμε τι έχει γίνει, πήρα μερικά πράγματα και έφυγα σοκαρισμένη για το νοσοκομείο του νησιού» είπε περιγράφοντας τις εφιαλτικές στιγμές που έζησε.

Έκλαιγε συνεχώς για πολλές ημέρες και νύχτες και στο μυαλό της διαρκώς τριγυρνούσε τι θα μπορούσε να έχει συμβεί αν ο βράχος έπεφτε στο ταβάνι ή είχε μεγαλύτερη φόρα... «Δεν θα υπήρχα σήμερα. Θα με είχε διαλύσει, θα με σκότωνε.» πρόσθεσε. Πλέον αναζητεί στέγη, φιλοξενούμενη προσωρινά σε ξενοδοχείο του νησιού.

.

Η 

naxostimes.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα