Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Χαλάνδρι. Τι ισχυρίστηκε η σύντροφος του μεσίτη στην απολογία της

Ανατριχιάζουν οι αποκαλύψεις για το έγκλημα στο Χαλάνδρι. Τι ισχυρίστηκε η σύντροφος του μεσίτη στην απολογία της

Ανατριχίλα προκάλεσε η απολογία της 56χρονης Γερμανίδας συντρόφου του άτυχου μεσίτη, η σορός του οποίου είχε βρεθεί στο διαμέρισμα όπου διέμενε στο Χαλάνδρι.

Στην προανακριτική απολογία της η 56χρονη ξετύλιξε καρέ - καρέ όσα συνέβησαν στο σπίτι στο Χαλάνδρι.

“Στις 19 Δεκεμβρίου τον ψηλάφισα και κατάλαβα ότι πέθανε, αλλά δεν το πίστευα και μου άρεσε να είμαι δίπλα του. Το χρειαζόμουν. Από τότε, τις επόμενες 10 μέρες, ξάπλωνα και κοιμόμουν δίπλα του. Ζούσα κανονικά στο σπίτι... Μετά τις πρώτες ημέρες που σας είπα, επειδή ήταν βαρύς και μεγάλος, δεν μπορούσα να τον κουνήσω για να καθαρίσω κάτι υγρά που είχαν βγει από το κεφάλι του. Έτσι του έβαλα μία σακούλα για να πηγαίνουν τα υγρά. Όμως, μετά από ακόμα λίγες ημέρες άρχισε να μυρίζει πολύ και εγώ για να καθαρίσω, σήκωσα από τη μία πλευρά το στρώμα του κρεβατιού και εκείνος έπεσε στο πάτωμα. Όπως έπεσε τυλίχθηκε γύρω - γύρω με τα σεντόνια που ήταν σκεπασμένος”, περιέγραψε η 56χρονη στην απολογία της, σύμφωνα με την Espresso.

“Η κατάσταση αυτή έφτασε μέχρι 17 Ιανουαρίου και ήταν ανυπόφορη. Δεν μπορούσα να καθαρίσω, μύριζε πάρα πολύ και ήθελα να τον ξεφορτωθώ από το σπίτι... Έπρεπε να τον βγάλω από το σπίτι. Επειδή δεν ήθελα να τον πιάσω από κάποιο σημείο του σώματός του μετά από τόσο καιρό που είχε περάσει, πήρα μία ταινία που κολλάει και τον τύλιξα γύρω - γύρω. Πήρα ακόμη κάτι σχοινιά από το μηχανάκι του που το είχε παρκαρισμένο από έξω και τον τύλιξα και με αυτά. Αυτά τα έκανα για να έχω από κάπου να πιάνω, για να μπορέσω να τον μετακινήσω. Βέβαια, δεν τον μετακίνησα γιατί δεν μπορούσα να τον κουνήσω” ανέφερε μεταξύ άλλων η σύντροφος του 64χρονου μεσίτη.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα