Βόλος: Κατήγγειλε πως ο σύζυγός της ασέλγησε στη 12χρονη κόρη τους

Βόλος: Κατήγγειλε πως ο σύζυγός της ασέλγησε στη 12χρονη κόρη τους

Μια ακόμη περίπτωση ασέλγειας έρχεται στο προσκήνιο, που ωστόσο εξακολουθεί και μας σοκάρει. Μία 36χρονη κατήγγειλε τον πατέρα της κόρης τους για ασέλγεια εις βάρος της 12χρονης. Την υπόθεση εξετάζει η Εισαγγελία Βόλου. Η καταγγελία έγινε σε Αστυνομικό Τμήμα νησιού των Βορείων Σποράδων.

Ο 40χρονος αλλοδαπός οδηγήθηκε ενώπιον του Ανακριτή Βόλου, από τον οποίο ζήτησε και πήρε 48ωρη προθεσμία για να προετοιμάσει την απολογία του. Απολογείται σήμερα Τετάρτη. 

Ο εισαγγελέας υπηρεσίας του άσκησε ποινική δίωξη για ασέλγεια μεταξύ συγγενών σε βαθμό κακουργήματος, αλλά και για ενδοοικογενειακή απειλή σε βαθμό πλημμελήματος.

Έβλεπε ροζ ταινίες στο σαλόνι όπου κοιμόντουσαν τα παιδιά

Η 36χρονη αλλοδαπή μητέρα κατήγγειλε στην Αστυνομία ότι ο σύζυγός της, άγγιξε τη 12χρονη κόρη τους, σε ευαίσθητα σημεία του σώματος της έξω από τα ρούχα και φέρεται να άφησε σωματικά υγρά στην πυτζάμα του κοριτσιού. Σύμφωνα με τη γυναίκα, ο σύζυγός της φέρεται συχνά να έβαζε στο σαλόνι, -όπου κοιμόντουσαν η κόρη του και ο γιος του για να ζεσταίνονται- ταινίες στο αισθησιακού περιεχομένου, αλλά αφού τα παιδιά είχαν κοιμηθεί. Οι ταινίες και η συσκευή βίντεο κατασχέθηκαν από την Αστυνομία.

«Είχαν κακή σχέση, απείλησε την κόρη μας ότι θα τη σφάξει»

Σύμφωνα με πληροφορίες ο 40χρονος πατέρας είχε κακές σχέσεις με τη 12χρονη κόρη του, καθώς τσακώνονταν συχνά γιατί ο άνδρας δεν την άφηνε να έχει κινητό τηλέφωνο, αλλά και να παίζει βιντεοπαιχνίδια. Επιπλέον η 36χρονη σύζυγος του, κατήγγειλε ότι μετά από έναν ακόμα καυγά απείλησε τη 12χρονη ότι θα τη “σφάξει”.

Για το περιστατικό σχηματίσθηκε δικογραφία και ερευνώνται όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί μέχρι στιγμής, ενώ αναζητούνται και άλλα. Η πυτζάμα της 12χρονης θα αποσταλεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια της αστυνομίας για να εξεταστεί εάν έχει πάνω γενετικό υλικό του 40χρονου.

Σιωπηλός παραμένει ο 40χρονος πατέρας

Στον Εισαγγελέα υπηρεσίας, ο οποίος άσκησε τις παραπάνω διώξεις, ο 40χρονος πατέρας δεν έδωσε κάποια εξήγηση για τα όσα φέρεται ότι διέπραξε. Παρέμενε σιωπηλός. Μέχρι να απολογηθεί στον ανακριτή, κρατείται από την Αστυνομία, μακριά από το σπίτι του. 

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα