Λάρισα: Μαντινάδα αφιερωμένη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Λάρισα: Μαντινάδα αφιερωμένη στον Βαγγέλη Μεϊμαράκη

Πυρά κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων εξαπέλυσε ο Βουλευτής και επικεφαλής του ευρωψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας, Βαγγέλης Μεϊμαράκης από τη Λάρισα όπου βρίσκεται για την ετήσια χοροεσπερίδα της τοπικής ΝΟΔΕ.

Ειδικότερα ο κ. Μεϊμαράκης έκανε μια ιστορική αναδρομή από το 2008 έως σήμερα εγκαλώντας τις κυβερνήσεις ΠΑΣΟΚ και ΣΥΡΙΖΑ πως είπαν ψέματα στον ελληνικό λαό, την ίδια ώρα που η Νέα Δημοκρατία ήταν όπως δήλωσε το μόνο κόμμα που είπε πάντοτε την αλήθεια στους Έλληνες. «Η αλήθεια είναι κάτι που οι πολίτες θα πρέπει να δούνε από μόνοι τους», συμπλήρωσε.

O ίδιος ευχαρίστησε τους Λαρισαίους για τη θερμή υποδοχή που του επιφύλαξαν και δήλωσε πως τέτοιες συναντήσεις είναι πολύ σημαντικές καθώς αποτελούν την ουσία της πολιτικής. Μάλιστα η υποδοχή του κυρίου Μεϊμαράκη έγινε με μία μαντινάδα.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Λάρισας Χρήστος Καπετάνος, οι βουλευτές ΝΔ Λάρισας Χρήστος Κέλλας, Μάξιμος Χαρακόπουλος και Γιώργος Κατσιαντώνης, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός, η επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης του Δήμου Λαρισαίων Ρένα Καραλαριώτου, οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές Κώστας Δέρβος, Γιάννης Πάιδαχς, Ελίζα Βόζεμπεργκ, Νίκος Δούκας, Γιώργος Κύρτσος και Πάνος Μελάς, καθώς και ο πρόεδρος της ΠΕΔ Θεχσσαλίας Γιώργχος Κωτσός

Πηγή: onlarissa.gr, larissanet.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα