Συγκλονίζει η μητέρα της Λίνας Κοεμτζή: Αυτή η ομορφιά της την έφαγε

Η Λίνα, υπάρχει παντού, στις καρδιές μας, στις ψυχές μας, δεν θα φύγει ποτέ… Θα είναι για πάντα ανάμεσα μας», ήταν τα πρώτα λόγια της μητέρας της άτυχης φοιτήτριας που έπεσε από τον 9ο όροφο της Φοιτητικής Εστίας του ΑΠΘ, Σταυρούλα μιλώντας στην εκπομπή "Φως στο Τούνελ".

Η Γαλήνη όπως ήταν το βαπτιστικό της, ήταν το πρώτο από τα πέντε παιδιά της οικογένειας. Η μητέρα της την περιέγραψε σαν ένα παιδί γεμάτο ζωή, που πάντα χαμογελούσε και είχε πολλά όνειρα για το μέλλον. Αρχικά είχε περάσει στην ιατρική σχολή και μετά από δύο χρόνια αποφάσισε να συνεχίσει τις σπουδές της στη Βιολογία. Λίγο αργότερα άλλαξε γνώμη και πήγε στη Γυμναστική Ακαδημία λόγω της μεγάλης της αγάπης για τον αθλητισμό και πιο συγκεκριμένα για το άθλημα του Τάε Κβο Ντο. Το μεγάλο της όνειρο ήταν να ανοίξει δική της σχολή. H αντίστροφη μέτρηση άρχισε όταν ερωτεύτηκε τον αστραφτερό χώρο του μόντελινγκ.

«Μονολογώ πολλές φορές μετά το συμβάν και λέω, αχ βρε Γαλήνη, αυτή η ομορφιά σου σ’ έφαγε…», είπε η μητέρα της χαρακτηριστικά. Η κόρη της δεν της είχε πει από την αρχή για τη γυμνή φωτογράφιση που είχε κάνει. «Αργότερα έμαθα πως η φωτογράφιση αυτή πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του «ερασιτέχνη» φωτογράφου, εδώ στα Γιαννιτσά. Από τότε ξεκίνησε ο Γολγοθάς του παιδιού μου…» τόνισε με έμφαση.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα