Σαντορίνη: Θρίλερ με τον θάνατο του 27χρονου Ιορδάνη. Αναπάντητα ερωτήματα

Σαντορίνη: Θρίλερ με τον θάνατο του 27χρονου Ιορδάνη. Αναπάντητα ερωτήματα

Θρήνος στη Σαντορίνη για τον 27χρονο Ιορδάνη που βρέθηκε νεκρός στα βράχια της καλντέρας. Ο άτυχος νεαρός ήταν αγνοούμενος από την περασμένη Παρασκευή, με τους στενούς συγγενείς του, να ειδοποιούν την αστυνομία.

Χθες οι χειρότεροι φόβοι τους επιβεβαιώθηκαν. Μέσα στο αυτοκίνητο που έφυγε από τον δρόμο και βρέθηκε στα βράχια ήταν ο 27χρονος. Όταν οι διασώστες έφτασαν στο σημείο, διαπίστωσαν πως ήταν ήδη νεκρός.

Σύμφωνα με τα όσα είπε στην εκπομπή «Μαζί σου» στον ΣΚΑΪ, ο αδερφός του, ο αδικοχαμένος Ιορδάνης ξεκίνησε από την εκκλησία του Προφήτη Ηλία στο Ημεροβίγλι και κινήθηκε μέσα σε χωματόδρομο.

Σε μια στροφή έκανε τη λάθος κίνηση και βρέθηκε στο κενό. Επί τρεις ημέρες οι αρχές προσπαθούσαν να φτάσουν στο σημείο και τελικά τα κατάφεραν χθες Τρίτη.

Η σορός του 27χρονου δεν ήταν μέσα στο όχημα. Η οικογένειά του, ζητάει απαντήσεις σε βασανιστικά ερωτήματα. Γιατί ο 27χρονος να επιλέξει να κάνει αυτή τη διαδρομή; Πώς βρέθηκε το παιδί τους στον γκρεμό; Πώς είναι δυνατόν να μην είδε κανείς τίποτα, αν και πέρασε μέσα από το χωριό;

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα