Εξιχνιάστηκε δολοφονία 91χρονου. Δολοφόνος ο υποψήφιος ενοικιαστής

Μετά από 6 χρόνια εξιχνιάστηκε ο βίαιος θάνατος του άτυχου άνδρα. Πώς έπεσε στα χέρια της Αστυνομίας ο φονιάς.

Μετά από 6 χρόνια, εξιχνιάσθηκε, από το Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η ανθρωποκτονία του άτυχου 91χρονου, ο οποίος είχε που βρέθηκε νεκρός στις 20 Σεπτεμβρίου του 2013, μέσα σε διαμέρισμα το οποίο διέθετε προς ενοικίαση, στην περιοχή του Πειραιά.

Δράστης είναι ένας 47χρονος αλλοδαπός, ο οποίος  έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για ληστεία, παράβαση του Νόμου περί αλλοδαπών και παράβαση του ΚΟΚ.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο δράστης προφασιζόμενος τη μίσθωση διαμερίσματος 1ου ορόφου διώροφης οικίας το οποίο διέθετε το θύμα προς ενοικίαση, μπήκε σε αυτήν, με σκοπό την ληστεία. Εκεί, ακινητοποίησε και έδεσε τον ηλικιωμένο, τον χτύπησε στο πρόσωπο και αφού διαπίστωσε ότι το διαμέρισμα ήταν κενό, συνέχισε την έρευνα στο ισόγειο διαμέρισμα της οικίας, όπου διέμενε το θύμα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, ο θάνατός του επήλθε από βαριές κακώσεις στο κεφάλι και στον τράχηλο.

Μετά από αναζητήσεις ο δράστης εντοπίσθηκε το πρωί της 15ης Φεβρουαρίου, στην περιοχή του Πειραιά και προσήχθη στο Τμήμα Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας, όπου μετά την έκδοση σχετικού εντάλματος, συνελήφθη.

Ο συλληφθείς είναι πλέον αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη.

ΠΗΓΗ: ant1news

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα