Βρέθηκαν δύο σοροί μέσα στο αυτοκίνητο των αγνοουμένων στην Κρήτη

Βρέθηκαν δύο σοροί μέσα στο αυτοκίνητο των αγνοουμένων στην Κρήτη

Το ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι τέσσερις αγνοούμενοι στην Κρήτη εντοπίστηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του cretalive.gr το όχημα εντοπίστηκε περίπου 1-2 χιλιόμετρα από το σημείο όπου είχε γίνει η μοιραία κλήση.  Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες μέσα στο αυτοκίνητο εντοπίστηκαν τουλάχιστον δύο σοροί.

Οι έρευνες της Πυροσβεστικής, του Λιμενικού και της Αστυνομίας, για τον εντοπισμό των τεσσάρων ατόμων βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη, με τις Αρχές να έχουν επιστρατεύσει κάθε μέσο σε στεριά, αέρα και θάλασσα για να βρουν την αγνοούμενη οικογένεια. Τα σωστικά συνεργεία χρησιμοποιούν τηλεσκοπικό γερανό, χτενίζοντας όλη την ευρύτερη περιοχή στον Γεροπόταμο Μεσαρας, στο Τυμπάκι, σε μια προσπάθεια να εντοπίσουν την 30χρονη γυναίκα με τον σύζυγό της, την αδερφή της και την μητέρα της.

Το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν επιχειρώντας να γυρίσουν στο σπίτι τους μετά από γλέντι παρασύρθηκε από τα ορμητικά νερά, όπως οι ίδιοι ενημέρωσαν τις αρχές πριν χαθούν τα ίχνη τους, και έκτοτε αγνοείται.

Το Σάββατο (16/02) το ζευγάρι έφυγε από το Λασίθι μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας μαζί τους προκειμένου να παρευρεθούν σε γάμο συγγενικού τους προσώπου στις Μοίρες.

Κατά την επιστροφή τους όμως εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, φαίνεται πως ακολούθησαν λάθος δρόμος, με αποτέλεσμα να καταλήξουν κοντά στον Γεροπόταμο, ο οποίος εκείνη την ώρα είχε «φουσκώσει».

Ήταν 01:00 τα ξημερώματα όταν η 30χρονη κάλεσε την Άμεση Δράση ζητώντας βοήθεια: «Τρέξτε γιατί πνιγόμαστε» φέρεται να είπε, ενώ στη συνέχεια κόπηκε η σύνδεση. Οι Αρχές αμέσως έστησαν γιγαντιαία επιχείρηση κι έχοντας το στίγμα του κινητού ξεκίνησαν τις έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα