Συλλήψεις για τη δολοφονία γνωστού επιχειρηματία στην Κηφισιά

Συλλήψεις για τη δολοφονία γνωστού επιχειρηματία στην Κηφισιά

 Μεγάλη σπείρα διαρρηκτών εξάρθρωσε η αστυνομία, πραγματοποιώντας έξι συλλήψεις για τη δολοφονία του επιχειρηματία Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Τον επιχειρηματία είχαν σκοτώσει οι ληστές μέσα στο σπίτι του, όταν προσπάθησε να αντισταθεί. Τον πυροβόλησαν πισώπλατα.

Η επιχείρηση είναι ακόμη σε εξέλιξη, όπως μεταδίδει ρεπορτάζ του Open Tv. Σύμφωνα με τις Αρχές, υπάρχουν και άλλα άτομα που έχουν ταυτοποιηθεί. Στόχος των αστυνομικών είναι μόλις εντοπιστούν, να συλληφθούν και αυτοί.

Το χρονικό της δολοφονικής επίθεσης

Ήταν 05:30 τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας, όταν ο Αλέξανδρος Σταματιάδης και η σύζυγός του ξύπνησαν στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους, στην Κηφισιά, βλέποντας μπροστά τους δύο άγνωστους εισβολείς.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας αντέδρασε και ήρθε σε συμπλοκή με έναν από τους δύο δράστες. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει η σύζυγός του στους αστυνομικούς, ο ένας από τους ληστές τον χτύπησε με ένα σιδερένιο αντικείμενο στο κεφάλι, αλλά εκείνος συνέχισε να παλεύει με τον ληστή. Τότε είδε ξαφνικά τον δεύτερο κουκουλοφόρο, που κρατούσε το πιστόλι, να σημαδεύει και να πυροβολεί τον σύζυγό της στην πλάτη.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κάλυκες που έχουν σταλεί στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών της ΕΛ.ΑΣ. Ο 52χρονος διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο «Γ. Γεννηματάς», όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή καθώς οι σφαίρες είχαν πλήξει ζωτικά του όργανα (ήπαρ, δεξί νεφρό, πνεύμονας). Δυστυχώς, μετά από 19 ημέρες στην Εντατική έχασε τη μάχη για τη ζωή.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα