Κοζάνη: Ξεκινά η δίκη Πολύζου - Η σύγχρονη "Μήδεια" που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Κοζάνη: Ξεκινά η δίκη Πολύζου - Η σύγχρονη "Μήδεια" που συγκλόνισε το πανελλήνιο

Εκτός απροόπτου ξεκινά σήμερα στο Μικτό Εφετείο Δυτικής Μακεδονίας στην Κοζάνη, η δίκη για την πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Κωστή Πολύζου, που έφερε στο φως το «Τούνελ».

Πρωτόδικα η ίδια η μητέρα του άτυχου Κωστή και ο πατριός του, καταδικάστηκαν σε ισόβια κάθειρξη για την από κοινού  δολοφονία του, μετά από μαραθώνια σύσκεψη δικαστών και ενόρκων που διήρκεσε πάνω από έξι ώρες!

Η δίκη θα ξεκινήσει κάτω από αυστηρά μέτρα ασφαλείας.

Βασική μάρτυρας κατηγορίας θα είναι και η Αγγελική Νικολούλη. Η έρευνά της ξεδίπλωσε το μπερδεμένο νήμα αυτής της υπόθεσης και έφερε στην επιφάνεια τη σύγχρονη «Μήδεια» που συγκλόνισε το πανελλήνιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κατηγορούμενη αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και για το λόγο αυτό δεν παραβρέθηκε σε άλλη δίκη που αφορά στην πλαστογραφία, ψευδορκία και περιύβριση νεκρού τον περασμένο Οκτώβριο στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο της Κοζάνης.

Ο πατριός του Κωστή, που παρουσιάστηκε, ζήτησε τότε αναβολή καθώς όπως εξήγησε την εκπροσώπηση τους ανέλαβε νέος δικηγόρος που επίσης δεν κατέστη δυνατό να παραστεί εκείνη την ημέρα. Η συγκεκριμένη δίκη αναβλήθηκε για την Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019.

Το χρονικό της υπόθεσης

Ο Κωστής Πολύζος 23 χρόνων, χάθηκε το βράδυ της Παρασκευής 18 Φεβρουαρίου 2011 από το σπίτι του στη Σιάτιστα Κοζάνης. Οκτώ μήνες μετά την εξαφάνιση του, στις 26 Σεπτεμβρίου 2011, το πτώμα του βρέθηκε στο κτήμα του πατριού του, στο σημείο Πασά Γεφύρι, στα σύνορα των νομών Κοζάνης-Γρεβενών, από κυνηγό της περιοχής.

 

 anikolouli.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα