Υπόθεση Τοπαλούδη: Καταθέσεις "φωτιά" για τους δυο δράστες της δολοφονίας

Υπόθεση Τοπαλούδη: Καταθέσεις "φωτιά" για τους δυο δράστες  της δολοφονίας

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της δολοφονίας της Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο. Οι εικόνες από το σπίτι στη Ρόδο όπου ξεκίνησε να γράφεται ο επίλογος της ζωής της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδης σοκάρουν. Τα νέα στοιχεία για τις απειλές που δεχόταν η κοπέλα μαρτυρούν τον εφιάλτη που ζούσε.

Η μητέρα του 21χρονου Έλληνα ανέφερε: «Ματωμένα ρούχα δεν βρήκα, ούτε κάτι άλλο που να νικήσει την υποψία μου ότι είχε συμβεί οτιδήποτε».

Οι μαρτυρίες των καθηγητών προσπαθούν να βοηθήσουν τις αρχές να σκιαγραφήσουν τους δράστες.

Η διευθύντρια του Λυκείου από το οποίο αποφοίτησε το 2017 ο 19χρονος κατηγορούμενος αναφέρει χαρακτηριστικά: «Όταν μαθεύτηκε η δολοφονία της κοπέλας, ήρθαν στο γραφείο μου κορίτσια από το σχολείο και μου είπαν: «Από τον Α… έπρεπε να φύγεις μακριά. Παρενοχλούσε επίμονα και για πολύ καιρό διάφορα κορίτσια, μέσω messenger στο Facebook»»

Προσπαθούσε να μάθει ποιοι την εκβίαζαν

Ένας αστυνομικός ανέφερε πως πριν από ένα χρόνο είχε πάει με φίλες της για να καταγγείλουν ότι τις εκβίαζαν με ροζ βίντεο: «Δεν ήξερε τα στοιχεία των τριών αυτών ατόμων προκειμένου να τους εντοπίσουν, όπως της ζητήσαμε. Έκανε όμως προσπάθεια με τις φίλες της να εντοπίσουν έναν εκ των τριών, μέσω Facebook. Εντόπισαν κάποιο άτομο που κατά μεγάλη πιθανότητα πίστευαν πως ήταν αυτός».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα