Ξεσπάθωσε ο αδελφός της: Δύο τα κίνητρα για τον φόνο της Λαγούδη

Ξεσπάθωσε ο αδελφός της: Δύο τα κίνητρα για τον φόνο της Λαγούδη

Ξεσπάθωσε ο αδελφός της αδικοχαμένης Ειρήνης, υποστηρίζοντας πως οι λόγοι για τους οποίους «έφαγαν» τη 44χρονη είναι ερωτικοί και οικονομικοί

Εξω από τα δόντια τα είπε για ακόμα μία φορά ο αδελφός της Ειρήνης Λαγούδη, Γιώργος, κατά τη διάρκεια της κατάθεσής του στην ανακρίτρια Αγρινίου.

Οπως έχει ήδη πει από την πρώτη στιγμή, η αδελφή του δολοφονήθηκε και τα κίνητρα, σύμφωνα με τον ίδιο, ήταν ερωτικά και οικονομικά.

Τα ίδια επανέλαβε τη Δευτέρα και ενώπιον της δικαστικής λειτουργού σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση του μυστηριώδους θανάτου της 44χρονης από την Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, η οποία βρέθηκε νεκρή στις 8 Ιανουαρίου 2018, στην παραλία Φωτμού Τριχωνίδας.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Γιώργος Λαγούδης κατέθεσε για έναν άνδρα τον οποίο γνώριζε. Σκιαγραφώντας τη σχέση της αδελφής του με το συγκεκριμένο άτομο, ανέφερε πως ήταν σε επίπεδο συντροφικότητας ώστε να μπορούσε η Ειρήνη να ξεφεύγει από τη ρουτίνα της καθημερινότητας.

Μαζί του κατέθεσε και η 16χρονη κόρη της 44χρονης χήρας, ενώ οι καταθέσεις και των δύο διήρκεσαν αρκετή ώρα. Θείος και ανιψιά φέρεται ότι κατέθεσαν για έναν συγκεκριμένο άνδρα στον οποίο η χήρα είχε δανείσει προ διετίας κάποιο χρηματικό ποσό και ο οποίος την ενοχλούσε, αφού την καλούσε τακτικά στο τηλέφωνο το τελευταίο διάστημα προτού βρεθεί νεκρή.

Μάλιστα, η Ειρήνη φέρεται ότι του ζητούσε επίμονα να της επιστρέψει τα χρήματα που του είχε δανείσει.

Η μικρότερη κόρη και ο αδελφός της Λαγούδη ρωτήθηκαν από την ανακρίτρια αν η άτυχη 44χρονη αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας και αν ήταν θλιμμένη τον τελευταίο καιρό, προτού βρεθεί το μισοκαμένο πτώμα της στα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου της, ενός χρυσαφί Ford Ka. Και οι δύο απάντησαν αρνητικά, λέγοντας ότι είχε κάθε λόγο να είναι χαρούμενη γιατί εκείνες τις ημέρες έκανε διάφορες ετοιμασίες για τη γιορτή του γιου της, ενώ η μεγάλη κόρη της θα άρχιζε το μεταπτυχιακό της.

Πάντως, σύμφωνα με τον νομικό εκπρόσωπο της οικογένειας Λαγούδη, γνωστό ποινικολόγο Βασίλη Ταουξή, η υπόθεση «θρίλερ» μπαίνει στην τελική ευθεία, αφού κλείνει ο κύκλος των καταθέσεων από την πλευρά της πολιτικής αγωγής.

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα