Κέρκυρα: Μια αθώα πλάκα άφησε 24χρονο παράλυτο

Κέρκυρα: Μια αθώα πλάκα άφησε 24χρονο  παράλυτο

Ενα σπρώξιμο και μια βουτιά στη θάλασσα στην Κέρκυρα άφησαν παράλυτο 24χρονο

Μια ανόητη πλάκα κατά τη διάρκεια διακοπών στην Κέρκυρα άφησε 24χρονο Βρετανό παράλυτο για το υπόλοιπο της ζωής του.

Ο Ρις Κέμπλι από Λονδίνο πήγε το καλοκαίρι πρώτη φορά διακοπές στο εξωτερικό μαζί με πέντε φίλους του, επιλέγοντας τον Κάβο στην Κέρκυρα. Στις 11 Ιουνίου, μια ημέρα προτού επιστρέψει στην Αγγλία, συνέβη το ατύχημα που άλλαξε τη ζωή του.

Οι φίλοι του νοίκιασαν «γουρούνες» και εκείνος, μια και δεν μπορούσε να οδηγήσει, διότι πάσχει από κρίσεις επιληψίας, πήγε με ένα άλλο αγόρι σε πάρτι πάνω σε σκάφος.

Ολα πήγαιναν καλά μέχρι που το σκάφος επέστρεψε στο λιμάνι και ο Ρις περίμενε να αποβιβαστεί. Τότε τον πλησίασε ένα γκρουπ κοριτσιών και ένα από αυτά τον ρώτησε χαμογελώντας αν ξέρει να κολυμπάει. Οταν εκείνος της απάντησε καταφατικά, τον έσπρωξε «για πλάκα».

Ο 24χρονος, που λατρεύει το ποδόσφαιρο και την προπονητική, έπεσε με το κεφάλι στη θάλασσα, όμως τα νερά ήταν ρηχά και έσπασε τον αυχένα του χτυπώντας στον πυθμένα.

Το χτύπημα τον άφησε τετραπληγικό και πλέον δεν μπορεί να κινήσει ούτε τα χέρια ούτε τα πόδια του. 

Τώρα η μητέρα του Ρέιτσελ και οι φίλοι του κάνουν διαδικτυακό έρανο για να αγοράσουν πανάκριβο μηχάνημα, το οποίο θα κρατήσει ζωντανή την ελπίδα ότι κάποια ημέρα θα περπατήσει ξανά.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα