Μια περίεργη ιστορία μέσω Facebook μεταξύ ενός 65χρονου και μιας 17χρονης από την Κέρκυρα

Μια περίεργη ιστορία μέσω Facebook μεταξύ ενός 65χρονου και μιας 17χρονης από την Κέρκυρα

Στη σύλληψη ενός άνδρα στο Θέρμο Αιτωλοακαρνανίας προχώρησαν άνδρες της αστυνομίας, με τις κατηγορίες της αρπαγής και ασέλγειας σε ανήλικη, η οποία είχε εξαφανιστεί από το σπίτι της στην Κέρκυρα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του OPEN, πρόκειται για έναν 65χρονο που συνομιλούσε για μέρες με μία 17χρονη κοπέλα με νοητική υστέρηση μέσω Facebook, μέχρι που κατάφερε να την πείσει να φύγει από το σπίτι της. Μάλιστα, φέρεται να της πλήρωσε το εισιτήριο του ΚΤΕΛ και του πλοίου για να μεταβεί στο Αντίρριο, απ’ όπου και την παρέλαβε με το αυτοκίνητό του.

Όταν η μητέρα της κοπέλας κατάλαβε ότι κάτι δεν πήγαινε καλά, ειδοποίησε την αστυνομία. Ακολούθησε άρση του απορρήτου των επικοινωνιών, και τελικά η 17χρονη εντοπίστηκε στο σπίτι του 65χρονου, στο Θέρμο.

Μιλώντας στο OPEN, η μητέρα της 17χρονης ανέφερε: «Τι να σας πω; Το παιδί μου έμπλεξε με αυτόν στο Facebook και την αποπλάνησε. Και με αυτόν τον τρόπο κατάφερε και την πήρε και την είχε μαζί του. Όταν είδα ότι η κόρη μου έλειπε και δεν είχε γυρίσει στο σπίτι μέχρι αργά το βράδυ, εγώ κατάλαβα ότι έφυγε, ότι πήγε μαζί του. Εμείς το ανακαλύψαμε από το Facebook. Είδα ότι μιλάει με αυτόν τον άγνωστο και αναρωτήθηκα σαν μάνα και εγώ, να βλέπω ότι μιλάει με έναν άνθρωπο τόσων χρονών, λέω τι ζητάει από το παιδί μου, τι θέλει».

Ερωτηθείσα αν ο 65χρονος ήθελε να αποπλανήσει το παιδί της, απάντησε: «Έτσι φαίνεται, γιατί τι ζήλεψε μια κοπέλα 17,5 χρονών από αυτόν τον άνθρωπο; Τι να του ζήλεψε; Αν ήταν νεαρός, θα πεις εντάξει, τον ερωτεύτηκε, τον αγάπησε και πήγε μαζί του. Τώρα όμως πώς, τι; Εγώ με την κόρη μου που μίλησα το μεσημέρι μου λέει "μαμά καλά είμαι, ξέρω ότι αυτός δεν ήταν και άνθρωπος καλός". Αυτός έχει βάλει στο προφίλ του ότι είναι τάχα μουσικός και έτσι αποπλάνησε την κόρη μου».

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα