Θέρμο: Έκλεισε ραντεβού σε ανήλικη μέσω Facebook και την αποπλάνησε

Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί του αστυνομικού τμήματος Θέρμου σε έναν 65χρονο, ο οποίος κατηγορείται για αρπαγή και κατάχρηση σε ασέλγεια μιας 17χρονης κοπέλας με νοητική υστέρηση από την Κέρκυρα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες ο ηλικιωμένος άνδρας γνώρισε το κορίτσι μέσω Facebook πριν από 15 περίπου μέρες και την έπεισε να πάρει το λεωφορείο των ΚΤΕΛ και να πάει στο Αντίρριο για να τον συναντήσει. 

Όλα έγιναν το περασμένο Σάββατο. Ο 65χρονος πλήρωσε τα εισιτήρια της κοπέλας και την περίμενε στο σημείο όπου είχαν δώσει ραντεβού για να την παραλάβει. Από εκεί την πήγε στο σπίτι του και ασέλγησε σε βάρος της. 

Η 17χρονη είπε στη μητέρα της ότι θα πήγαινε για καφέ. Οι ώρες περνούσαν κι εκείνη δεν επέστρεφε στο σπίτι της. Η μητέρα της ανησύχησε και μαζί με την άλλη της κόρη έψαξαν στο λογαριασμό της στο Facebook μήπως βρουν κάποιο στοιχείο για να μάθουν τι μπορεί να είχε συμβεί.

Η ασελφή της κοπέλας διάβασε την συνομιλία που είχε με τον 65χρονο και αμέσως η μητέρα ανήσυχη έκανε καταγγελία στην αστυνομία. Μια μεγάλη επιχείρηση στήθηκε από την αστυνομία και τελικά ο άνδρας συνελήφθη τα μεσάνυχτα της Δευτέρας σε χωριό του Θέρμου Αγρινίου. Μαζί του ήταν και το ανήλικο κορίτσι

Οι αστυνομικοί κατέσχεσαν επίσης δύο τάμπλετ του άνδρα κι ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου.

 

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα