Εύβοια: Ένταση και απρόοπτα στη δίκη του ταβερνιάρη που σκότωσε τη σκυλίτσα!

Σε 15 μήνες φυλάκιση με αναστολή και 6.000 ευρώ πρόστιμο καταδικάστηκε ο ιδιοκτήτης ταβέρνας στην Εύβοια ο οποίος είχε σκοτώσει εν ψυχρώ τη σκυλίτσα Μάγκυ το 2014.

Η δολοφονία της σκυλίτσας στην ταβέρνα του δράστη στα Νέα Στύρα στην Εύβοια είχε ξεσηκώσει το πανελλήνιο με τη δίκη να πραγματοποιείται την δευτέρα στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Χαλκίδας με τον κατηγορούμενο να μην δίνει το παρών.’

Στα δικαστήρια Χαλκίδας το παρών έδωσε η γνωστή ηθοποιός Άννα Ανδριανού ως εκπρόσωπος της Πανελλήνιας Φιλοζωϊκής και Περιβαλλοντολογικής Ομοσπονδίας η οποία δήλωσε την κάμερα του EviaZoom.gr πως «πρόκειται για γελοία ποινή για ένα τέτοιο έγκλημα η οποία βάζει σε κίνδυνο την ανθρωπιά και τον πολιτισμό μας».

Μάλιστα στη διάρκεια της δίκης στην Εύβοια είχαμε και απρόοπτα καθώς ο πρόεδρος του Δικαστηρίου απέβαλλε από την αίθουσα τόσο την κ. Ανδριανού όσο και άλλους φιλόζωους επειδή γέλασαν χαμηλόφωνα όταν άκουσαν μερικές από τις ερωτήσεις του συνήγορου υπεράσπισης προς τους μάρτυρες. «Δεν είναι Σαουδική Αραβία εδώ…», φώναξε ο Δικαστής.

Πηγή: eviazoom

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα