Νέες εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση απαγωγής του Μιχάλη Λεμπιδάκη

Νέες εξελίξεις σημειώνονται στην υπόθεση απαγωγής του επιχειρηματία Μιχάλη Λεμπιδάκη, που εκδικάζεται στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Ανατολικής Κρήτης.

Πριν από τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης, η εισαγγελέας στην αγόρευσή της αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο η υπόθεση να μπει στο αρχείο, καθώς οι μάρτυρες της απαγωγής δεν αναγνωρίζουν στο πρόσωπο κανενός από τους σημερινούς κατηγορούμενους, κάποιον από τους δράστες της αρπαγής που έγινε μπροστά τους, ενώ και ο κ. Λεμπιδακης αρνείται, όπως σημείωσε η εισαγγελέας, να τους περιγράψει.

Επίσης, η εισαγγελέας σημείωσε ότι θα μπορούσε να κληθεί να λογοδοτήσει για ψευδορκία ο Ηρακλειώτης επιχειρηματίας, όμως, το ότι τελεί υπό το καθεστώς φόβου, η υπόθεση θα μπει στο αρχείο. Επιπλέον, η εισαγγελέας προχώρησε και σε μια αποκάλυψη σε ότι αφορά το μέγεθος του κινδύνου που αντιμετώπισε και αντιμετωπίζει η οικογένεια του επιχειρηματία, και αναφέρθηκε σε δολιοφθορά που διαπιστώθηκε στο αυτοκίνητο που ανήκει στο γιο του Ηρακλειώτη επιχειρηματία και, όπως διευκρίνισε, ακόμη δεν έχει εξιχνιαστεί.

Η εκδίκαση της υπόθεσης συνεχίζεται με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των κατηγορουμένων, οι οποίες αναμένεται να ολοκληρωθούν τις επόμενες ημέρες.

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα