Τον ανάγκασαν να τους δώσει 4 εκατ. ευρώ για να απελευθερώσουν το παιδί του

Τον ανάγκασαν να τους δώσει 4 εκατ. ευρώ για να απελευθερώσουν το παιδί του

Μια περίεργη υπόθεση ερευνούν οι αρχές στην Καβάλα. Επιχειρηματίας καταγγέλει ότι έδωσε 4 εκατομμύρια ευρώ σε κακοποιούς. Τον ανάγκασαν να αδειάσει το χρηματοκιβώτιο της εταιρείας.

Μια απίστευτη υπόθεση ερευνούν οι αρχές της Καβάλας. Θύμα, ένας 43χρονος επιχειρηματίας, ο οποίος φέρεται να έδωσε σε κακοποιούς 4 εκατομμύρια ευρώ αφού έζησε μια απίστευτη αγωνία, πιστεύοντας ότι έχουν απαγάγει την κόρη του!

Σύμφωνα με τα όσα κατήγγειλε στην αστυνομία ο 43χρονος, το βράδυ της 25ης Ιανουαρίου τον περίμεναν κουκουλοφόροι έξω από το σπίτι του. Του είπαν ότι έχουν απαγάγει την κόρη του και ζήτησαν λύτρα.

Τα ξημερώματα της 26ης Ιανουαρίου οι άγνωστοι άνδρες τον ανάγκασαν να πάει μαζί τους στην επιχείρηση του. Εκεί, τον ανάγκασαν να τους δώσει σύμφωνα με τον ίδιο τον 43χρονο το ποσό των 4 εκ. ευρώ που φύλασσε σε χρηματοκιβώτιο. Στη συνέχεια αποχώρησαν προς άγνωστη κατεύθυνση αφού άφησαν εκεί δεμένο τον επιχειρηματία.

Εκπληκτος ο 43χρονος επιχειρηματίας διαπίστωσε ότι δεν υπήρξε περίπτωση απαγωγής της κόρης του και κατήγγειλε όσα έζησε στην αστυνομία.

Η ασφάλεια Καβάλας ερευνά την υπόθεση ώστε να φτάσει στον εντοπισμό των δραστών.

voria.gr

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

Δείτε ακόμα