Νέες αποκαλύψεις για τον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ρόδου

Νέες αποκαλύψεις για τον 19χρονο κατηγορούμενο για τη δολοφονία της Ρόδου

Για συστηματική εγκληματική δράση του 19χρονου προφυλακισμένου για τη δολοφονία της φοιτήτριας Ελένης Τοπαλούδη στη Ρόδο κάνει λόγο η γιαγιά μίας 19χρονης με ειδικές ανάγκες, η οποία κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον νεαρό.

«Έμαθα ότι πήγαιναν έξω από το σχολείο και “ψαρεύανε” κοριτσάκια. Καταλάβατε; Αυτοί εδώ. Και δεν είναι μόνο εκεί, συχνάζουν και αλλού. Συχνάζουν και πίσω από το Έλλη, στον Ευαγγελισμό εκεί πέρα, παρέες-παρέες. Εκεί αναμεταξύ τους δεν ξέρω τι κάνουν. Τι να πω; Αλλά θέλουν προσοχή τα παιδιά αυτά», δήλωσε στον ΑΝΤ1 η γιαγιά της 19χρονης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του καναλιού, άτομα που γνώριζαν τον 19χρονο κάνουν λόγο για βίαιο παρελθόν, ενώ σύμφωνα με μαρτυρίες πολλά είναι τα κορίτσια στο νησί που είχαν δεχθεί πρόταση να τις πάει βόλτα με το λευκό βαν, με το οποίο μεταφέρθηκε και η Ελένη Τοπαλούδη.

Το λευκό βαν μάλιστα φαίνεται πως ήταν συστηματικά παρκαρισμένο έξω από σχολεία σε συγκεκριμένα σημεία στην πόλη της Ρόδου. Ο 19χρονος φέρεται να πλησίαζε κορίτσια και, αφού τους έπιανε την κουβέντα, τους έκλεινε ραντεβού σε καφετέριες και πλατείες, προτιμώντας τις βραδινές ώρες, προκειμένου να τις αποπλανήσει ευκολότερα, σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ του ΑΝΤ1.

newsbeast

Ακολουθήστε το Madata.GR στο Google News Madata.GR in Google News

ΔΕΙΤΕ ΤΑ VIDEO

Δείτε ακόμα